C# .NET Utvecklare inom Azure

Enfo söker nu erfarana och självgående intergrationskonsulter till ett nytt spännande kundprojekt i Stockholm & Norrköping!

Har du jobbat ett par år med integration och vill bredda dig och fördjupa dig? Är du sugen på att ta nästa steg i karriären och bredda dig på ett företag där du har stora möjligheter att påverka din vardag och dina projekt? Då är vi intresserade av att prata med dig!

Hos Enfo kommer du få arbeta i ett dedikerat team med integrationsutvecklare och integrationsarkitekter i nära samarbete ute hos kund eller inhouse. Vi har en stor erfarenhet av systemintegration inom teknikområden som IBM, Microsoft BizTalk, TIBCO, MuleSoft samt Azure och AWS. Vi erbjuder en utmanande arbetsplats med spännande kunduppdrag där du själv är med och formar den roll du vill ha - med oss kommer du att växa!

Vi ser gärna att du har: 

  • Ett par års erfarenhet av utveckling i C#, .NET
  • Erfarenhet av utveckling mot Azure, annan Cloud plattform alternativt erfarenhet av integrationsutveckling on-prem
  • Kännedom kring tekniker som XML, JSON, SOAP/REST, Azure Functions, Logic Apps, API-Management
  • Kännedom om Storage Services, Tables, Blobs, Queues
  • Ett intresse för CI/CD och DevOps
  • Ett intresse för arkitekturfrågor, både ”on-prem” och i molnet

Vi är övertygade om att våra motiverade, professionella och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till vår framgång. Varje medarbetare på Enfo är viktig och har både möjlighet och ansvar att analysera och vidareutveckla sig själv och sin omgivning. Enfo har över femton års specialisterfarenhet av att lösa kunders utmaningar inom integration och vi ligger i framkant av tekniken.

Vad Enfo erbjuder dig:

  • En arbetsplats där man satsar på dig som individ personligt och professionellt och där ditt engagemang värdesätts
  • Chansen att utvecklas tillsammans med kompetenta och professionella kollegor som sitter på djup specialistkunskap
  • Att få vidareutveckla ditt intresse för kundens affärsutmaningar
  • Möjlighet att dela med dig av din kunskap samt förvärva ytterligare specialistkunskaper inom området i teambaserade kundleveranser

En av våra grundvärderingar är ”work-life balance” vilket innebär att alla medarbetare ska må bra på jobbet och ska kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. Enfo strävar efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led.

Över jul och nyår kan återkopplingen från vår sida ta längre tid än vanligt. 

Första ansökningsdatum:

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!