UX / UI Designer till Zervicepoint

Häng med Zervicepoint på en spännande resa i att utveckla marknadsledande produkter inom affärsautomation! Team Zervicepoint söker en UX/UI designer som brinner för design och användarupplevelser och kan översätta detta till den snabba digitala miljö vi och våra kunder lever i. Vi söker någon som vågar och vill leverera och som har ett högt kundengagemang.

Rollen

Som nyckelspelare i teamet blir ditt huvud-fokus att utveckla och leverera en användarupplevelse i världsklass. Du kommer att arbeta nära olika team och kompetenser som är specialiserade inom programmering, försäljning och marknadsföring.

• Stötta teamet med planering av backlogg och att förstå kunders beteenden och drivkrafter.

• Iterera och bygga testbara prototyper, validera dessa genom snabba experiment ihop med användare och kunder.

• Arbeta tätt ihop med våra utvecklare under genomförandefasen för att säkerställa en hög kvalitetsnivå i slutprodukten.

• Forma och driva designkulturen på Zervicepoint.

 

Färdigheter och erfarenhet

• Stor passion och erfarenhet av både UX och front-end programmering

• Förmågan att förstå komplexiteten i tekniska produkter och omsätta detta till lättanvända lösningar.

 • Expertkunskaper inom designverktyg och programvara för att producera wireframes och skisser. Vidare är du bekant och bekväm med verktyg som InVision, Sketch, Photoshop, etc.

• Erfarenhet av att designa webbapplikationer och Enterprise SaaS-produkter.

• Förmåga att driva ditt eget arbete självständigt

• En passion för kontinuerlig förbättring och att utveckla din roll och kompetens

• Kandidatexamen eller motsvarande utbildning inom UX och UI-design samt frontend-programmering

 

Varför ska du ansöka?

Du kommer att vara en del av ett självorganiserande team på cirka 5-6 personer, inklusive Scrum Master och Product Owner. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer också att verka i ett team som har mycket frihet, och därmed också tar mycket ansvar. Du kommer att vara en nyckelspelare i ett team som är, vänligt, modigt och framförallt har kul tillsammans. Vi är ett lag med en stark viljestyrka och mycket stolta över vad vi åstadkommer tillsammans.

Vi finns i moderna lokaler på Vallgatan 30 i centrala Göteborg. Emellanåt åker vi till Spanien eller till något annat solintensivt land söderöver och laddar batterierna ihop.

Låter detta spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Om Enfo & Zervicepoint:

Enfo är ett Nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven affärstransformation. Vi bidrar med specialistkunskap kring olika IT-plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa en intelligentare affärs- och industriverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och offentliga molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar samt stödjer kunder i att lyckas i deras transformation. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen. 

Zervicepoint tar fram hjärtat i din organisation genom affärsautomation lika enkelt som ett enda klick. Vårt uppdrag är att förenkla vardagen för människor och organisationer över hela världen genom att automatisera processer, så de istället kan fokusera på innovation och nå en högre tillväxt. Team Zervicepoint består av 20 empatiska kollegor och är en affärsenhet och ett varumärke inom Enfo-koncernen.

https://www.enfo.se/

www.zervicepoint.com

https://www.youtube.com/user/ZervicePointTv

Ansökan:

Vänligen ansök genom att registrera ditt CV och kort personlig motivering. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande. För mer information vänligen kontakta Enfo Talent Acquisition Manager Omar Burazerovic på telefon 0768-933870. OBS Vi undanber oss vänligt och bestämt från vidare kontakt av rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi numera har ett internt rekryteringsteam och en vald strategi kring denna och framtida rekryteringar.

 

 

Apply between and
Employment type: Tillsvidare
Address on map

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!