3D-konesuunnittelija, Tampere

Etsimme asiakkaallemme 3D-konesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on 30 vuotta alalla toiminut 3D-suunnittelun ammattilainen, jonka pääpaino on erikoiskoneiden ja laitteiden suunnittelu sekä tuotekehitysprojektit prosessi- ja konepajateollisuudelle. Yrityksemme palvelut kattavat 3D-mallinnukset ja 3D-tulostukset. 

Kasvun tueksi etsimme heidän palvelukseen nyt uutta, innovatiivista ja itsenäiseen työskentelyyn kykynevää tekijää. Voit olla vastavalmistunut tai jo työelämän kokenut konkari. Konesuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan asiantuntijana monipuolisissa projekteissa ja pääset tekemään konerakennussuunnittelua sekä auttamaan asiakkaita heidän ongelmien ratkomisessa. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa osaamista 3D Solidworks-ohjelman käytöstä, kokemusta kone- ja laitesuunnitelusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Näet metsän puilta ja motivoidut haasteista ja niiden ratkaisemisesta. 

Toivomme sinulta hyvää englannin- ja suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haasteellisten ja monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset työskentelemään pitkään toimineen yrityksen palveluksessa, jonka tekemisessä yhdistyy vuosikymmenten kokemus ja 2020-luvun innovatiiviset ratkaisut. 

Lähetäthän meille oheisen linkin kautta ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haku on avoinna 29.11.2022 asti mutta huomioithan, että haastattelemme ehdokkaita jo haun aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Mansikkamäki minna.mansikkamaki@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

3D-konesuunnittelija, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!