AUTOMAATIOSUUNNITTELUN OSASTOPÄÄLLIKKÖ - Kouvola

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Kouvolaan  AUTOMAATIOSUUNNITTELUN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Olisiko esimiestehtävät luonnollinen askel urallasi? Nyt siihen olisi hieno mahdollisuus, tässä roolissa tehtäviisi kuuluvat asiakastyö projektien myyntitiimissä, suunnitteluprojektien johtaminen, tiimin resurssien koordinointi sekä esimiestehtävät monipuolisissa ja mielenkiintoisissa teollisuuden investointihankkeissa Kouvolassa.

Tehtävä on mielenkiintoinen ja monipuolinen, jossa odotamme sinulta:

• Kokemusta automaatiosuunnittelusta teollisuus- tai konepajaympäristöissä

• Muutaman vuoden kokemusta esimiestehtävistä sekä muutosjohtamisesta

• Halukkuutta ja osaamista osallistua projektien myyntiin, markkinointiin ja tarjoustyöhön

• Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä

• Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

• Matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla.

• DI:n tai insinöörin koulutusta

Arvostamme paljon yhteistyökykyäsi ja vuorovaikutustaitojasi, sekä aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernin työympäristön ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Jos kiinnostuit – kysy lisää & lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.2021 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant p. 040 482 6770  ja Jussi-Mikko Paju AFRY, Director, Automation Engineering, p. 010 332 7296.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään osoitteessa: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Afry Finland Oy

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä. 

Olemme 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.

Making Future

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!