AVOIN HAKEMUS, esihenkilöt ja johto

Mikäli et löytänyt sinulle soveltuvaa avointa tehtävää tälllä hetkellä avoimena olevien työpaikkojemme joukosta, niin suositamme sinua lähettämään meille avoimen hakemuksesi CV:eineen. Pääset tekemään sen painamalla sivun ylä- ja laidassa olevaa hae tähän työpaikkaan nappia. Toivotaan, että löydämme sinulle soveltuvia ja mieleisiä haasteita mahdollisimman pian!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja muutosvalmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanasta menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. 

Haluamme toimintamme olevan avointa, joustavaa, ketterää sekä yhteiseen tavoitteeseen johtavaa. Ystävällinen palvelu on meille sydämen asia.

www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Logo

AVOIN HAKEMUS, esihenkilöt ja johto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!