AWS Lead Developers

Enfo’s Cloud & App Development-team är en Managed Cloud-leverantör. Vi hjälper våra kunder att radikalt omforma sin verksamhet med molnlösningar och tjänster som omfattar hela kedjan från innovation till utveckling och förvaltning. Enfo är en AWS Managed Service Provider Partner, men arbetar även med Google Cloud och Microsoft Azure. Våra team består av certifierade arkitekter, utvecklare och systemadministratörer som levererar och skapar lösningar på de ledande molnplattformerna.

Nu söker vi förstärkning till våra team i form av AWS Lead developers!

Som Lead developer kommer du ha ett övergripande tekniskt ansvar i on-boarding av kunder och i våra projekt i Cloud. Du kommer att arbeta med infrastruktur och tjänster i de stora molnplattformarna där du driver frågor kring val av teknik och stämmer av att lösningarna funkar med den övergripande arkitekturen. Du kommer vara operativ i utvecklingsarbetet samt fatta strategiska beslut kring hur vi ska driva affären framåt. Du jobbar nära kund och har känsla för att teamet i varje läge levererar mesta möjliga affärsvärde. 

Här finner du, förutom frihet och ansvar, mycket kompetenta personer samt en kreativ och utvecklande miljö i teknisk framkant. Vi jobbar i självstyrande team där vi ansvarar för utveckling av existerande och framtida tjänster.

Du kommer till exempel: 

  • arbeta proaktivt med automatisering och optimering i molnet
  • arbeta stödjande i projekten genom att samråda med tekniker och utvecklare, både hos kunder och internt
  • arbeta med kreativ problemlösning och gå till botten med problem som uppstår
  • arbeta med att hela tiden utvärdera ny teknik 

Som person är du lösningsorienterad, affärsmässig och en har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du har ett driv, är kommunikativ och har en naturlig fallenhet för ledarskap. Du inte rädd för att kliva fram både i kundsituationer och bland kollegor och trivs i en miljö där du är personen som visar vägen för hur vi ska bygga och driva arbetet framåt.

Vi söker dig som:

  • har 3 års erfarenhet av utveckling i molney 
  • har intresse för ny teknik inom AWS, Google Cloud och Azure  
  • har kunskap om Linux och/eller andra relevanta teknikområden
  • är proaktiv och lyhörd för vilka tjänster Enfos kunder faktiskt behöver 
  • är nyfiken och flexibel, du vill hela tiden hitta nya sätt att effektivisera och automatisera så många delar i projekten som möjligt 
  • är en social och gillar att interagera med kunder och motivera dina medarbetare

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig - tveka inte att söka!

 

 

Första ansökningsdatum:

Enfo

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Telefon: 0768545406

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!