Account Manager, Primo Finland Oy

Inter Primo on johtava muoviprofiilivalmistaja Skandinaviassa. Konsernilla on 12 tuotantolaitosta 9 eri maassa. Oy Primo Finland Ab on Inter Primo -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Valmistamme ja markkinoimme sekä vakioprofiileja että asiakasräätälöityjä muoviprofiileja pääasiassa teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Henkilöstön määrä Suomessa on 70 ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2021 on noin 15,5 M€.

Lue meistä lisää: www.primo.com

Meillä on nyt tarjolla mielenkiintoinen rooli rakennusalalle suuntautuvan ratkaisumyynnin ja asiakkuuksien parissa. Tule rakentamaan kasvua osaavan tiimimme kanssa!

Account Manager

Tukikohtasi ja myyntitiimimme sijaitsee Vaasassa.  Mikäli omaat hyvät valmiudet tehtävään ja kenties jo kontaktiverkostoa rakennusalan toimijoihin, voit sijoittua myös muualle Suomeen ja työskennellä ns. kotikonttorilta käsin.

Työskentelet pääosin rakennusalan sekä ovi- ja ikkunateollisuuden asiakasyritysten parissa ja myyntialueenasi on Suomi ja Baltian maat. Suomessa vastuualueesi asiakasyrityksistä huomattava osa sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mutta meillä on asiakkaita myös muualla Suomessa. Asiakkaitasi ovat mm. rakennusalaa palvelevat tukut ja rakennusalalle tuotteita valmistava teollisuus. Matkapäiviä arvioimme tehtävään sisältyvän noin 50 vuodessa. Useimmiten ehdit kuitenkin ns. illaksi kotiin.

Aktiivisella ja reippaalla otteellasi huolehdit nykyisistä asiakkaistasi ja haet samalla myös uusia. Monipuolinen toimenkuvasi rakentuu myynnin ja asiakastyön ohella tarjouslaskennasta, budjetoinnista, myynnin suunnittelusta sekä myyntiprosessien kehittämisestä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Teknisissä asioissa sekä sisäisten projektien hallinnassa sinulla on tukenasi osaava projektipäällikkömme. Toimit lisäksi vastuualueesi Suomen edustajana Primon kansainvälisessä yhteistyöryhmässä.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulla olevan kokemusta rakennusalalle suuntautuvasta myynnistä ja näyttöjä tuloksista. Voit olla myös ensimmäiset kannuksesi myynnistä hankkinut alan tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä sekä tarjota asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hallitset nykyaikaiset ICT-järjestelmät ja suomen- ja englannin kielen, ruotsin kielen taito on eduksi.

Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä sekä halua oppia jatkuvasti uutta. Saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä työympäristössä muoviteollisuusalalla. Meillä pääset myös kehittämään ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme ja ammattilaistemme kanssa – oman osaamisesi kehittämistä unohtamatta.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

Tutustu meihin yritysvideomme kautta:

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Primo Finland Oy

Sijainti: Kappelinmäentie 240, Vaasa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!