Ajojärjestelijä ryhmäkuljetuksiin

Oletko asiakaspalvelutaitoinen, kehittämiskykyinen ja itsenäinen vastuunottaja, jolla ei mene sormi suuhun muuttuvissa tilanteissa? Jos tunnistit itsesi, hae meille ajojärjestelijäksi ryhmäkuljetusten suunnittelutehtäviin.

Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu erityisryhmien, kuten koululaisten, kehitysvammaisten ja ikäihmisten ryhmäkuljetusten reittisuunnittelu ja ylläpito. Työ sisältää lisäksi tiivistä kommunikointia eri sidosryhmien kanssa sekä tilastointia ja raportointia.   

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Kuljetusten organisoinnissa on kyettävä hallitsemaan muuttuvia tilanteita ja laajoja kuljetuskokonaisuuksia. Työssä on tyypillistä, että työkuormitus vaihtelee tilanteesta ja ajankohdasta riippuen, joten tehtävässä vaaditaan joustavuutta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ongelmanratkaisutaitoa, kustannustehokasta toimintatapaa, hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä organisointi- ja aikataulutuskykyjä. Hyvä Tampereen alueen paikallistuntemus ja ICT-osaaminen sekä kyky ja into kehittää käytössä olevia ICT-ratkaisuja katsotaan eduksi.

Henkilökuljetusten tuntemus sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä nähdään etuna työtehtävässä. Odotamme tehtävään soveltuvaa, vähintään toisen asteen koulutusta.

Tarjoamme sinulle

Odotamme mielenkiinnolla tulevaa maakuntauudistusta ja pääsetkin aitiopaikalle seuraamaan sen toteutusta henkilöliikenteessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä. Lisäksi saat rennon työyhteisön tuen. Tehtävässä kuulut yrityksen tulospalkkiojärjestelmän ja henkilöstöetujen piiriin.

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Hankinnan- ja logistiikan asiantuntijuudella luomme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme. Tuomi Logistiikalla työskentelee jo yli 200 henkilöä ja liikevaihtomme on 96 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tursonkatu 4, 33540 Tampere

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 29.7. mennessä - tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja hausta antaa palveluesimies Katri Vuolukka ma 23.7. klo 8-16 numerosta 050 594 6060 tai sähköpostitse rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!