Application Developer

Kom och joina det bästa team du kan tänka dig!

Till Enfo söker vi nu smarta Full-stackutvecklare som vill vara med i vår digitaliseringsrevolution. 

Vi letar efter nyfikna problemlösare som vill arbeta i små innovativa team där vi skapar IT-lösningar för att lösa våra kunders utmaningar. Våra projekt utförs huvudsakligen in-house på våra kontor i Örebro eller Västerås.

Du: 

  • Får koda, mycket! 
  • Får arbeta i ett schyst team som delar med sig och förväntar sig att du delar med dig. 
  • Känner till och vill lära dig mer om tekniker så som Node.JS, TypeScript, NoSql, .Net Core, Microservices.
  • Känner dig hemma i ramverk och mönster som Vue, Serverless, Angular, React, Require och så vidare.  
  • Får hänga i molnen, AWS, Azure och GCS. 

På Enfo älskar vi att leka med nya prylar och har projekt inom områden som Integrated Augmented Reality, IoT, Hybrid Cloud Solutions, Image Recognitioning. 

Du är en nyfiken problemlösare som trivs bäst i en varm och vänlig atmosfär med inspirerande kollegor. Du delar med glädje med dig och ber om hjälp när du behöver. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du är flexibel och nyfiken och vill hela tiden hitta nya sätt att effektivisera och automatisera så många delar i projekten som möjligt. 

Du blir en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam, med en teamledare som din närmaste arbetsledare. Teamet arbetar agilt med en tät kommunikation och har scrum-möte varje förmiddag. Du blir inledningsvis tilldelad en fadder och introduceras genom att få sitta bredvid under uppdrag och testa dig fram. Efter introduktionen kommer du arbeta relativt självgående med egna projekt som innebär stort ansvar och kundkontakt.  

Placeringsort diskuterar vi tillsammans.

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi. 

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar. 

Tveka inte, ansök! 

Ort: Örebro eller Västerås 

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Tillsvidare

Are you sure you want to withdraw this application?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!