Arkkitehti hyvinvointitilarakentamiseen, Vantaa/Kempele

Nyt haemme arkkitehtia Hyvinvointitilarakentaminen-palvelualueellemme. Toimipaikkasi sijaitsee toiveesi mukaan joko Vantaan Tikkurilassa tai Kempeleessä.

Arkkitehdiksi?

Toimit asiakasvastuullisena suunnittelijana. Tehtävänäsi on luonnos- ja rakennussuunnittelu hankekehitysvaiheen suunnittelussa. Ohjaat ja vastaat hankkeen arkkitehtuurista, asiakastoiveiden sekä rakennustavan ja talousohjauksen noudattamisesta. Piirrät lupakuvia ja olet avainroolissa varmistamassa hankkeiden toteutumisen sekä rakennuksien arkkitehtonisen ja toiminnallisen toimivuuden. Olet myös mahdollisesti mukana rakennusluvituksessa kokemuksestasi riippuen. 

Tässä tehtävässä saat rautaisen tuntuman eri suunnitteluratkaisujen kustannuksiin, sillä työskentelet kiinteässä yhteistyössä rakennustuotannon kanssa. Sinulle tulee tutuksi myös itse valmistamiemme moduulien hyödyntäminen suunnittelussa: ArchiCAD:n kirjastostamme löytyy hyödynnettäväksesi mm. valmiita kylpyhuone-elementtejä ja seinäelementtejä.

Toimit lähellä asiakasrajapintaa - osallistut esimerkiksi hankepalavereihin, tutustut asiakkaan toimintaan ja kierrät jo valmistuneita kohteita.

Innostaako konseptikehittäminen?

Oletko ennakkoluuloton käytännön suunnittelija? Haluaisitko omalla rakentamisen osaamisellasi olla edistämässä hoivakotikohteiden suunnittelu- ja rakenneratkaisujen konseptointia ja tuotteistamista? Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata henkilön oman kiinnostuksen mukaan.

Konseptikehitykseen meillä osallistuu sinun lisäksesi asiakkaan edustajia, rakennesuunnittelijoita, työmaan tuotantoporukkaa, omien tehtaidemme suunnittelijoita ja myynnin ammattilaisia. Työsi on siis itsenäistä, muttei yksinäistä!

Sinusta työkaverimme?

Koulutukseltasi olet arkkitehti tai rakennusarkkitehti. Sinulla on jo kertynyt suunnittelukokemusta esimerkiksi asunto- tai hoivatilakohteissa. ArchiCAD on sinulle luontainen työväline ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tarjoamme toki sinulle lisäksi syventäviä kursseja, mutta perustaidot tarvitset jo työsi alkuvaiheessa. Työskentelykielemme on suomi.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä rekrytiimiimme, p. 09 3154 3100. Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai chattailla kanssamme rekrychatissa arkisin klo 8-17 osoitteessa lehto.fi/rakennusalan-tyopaikat.

Hakuaika päättyy 12.8.2019 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Ollaanpa pian kuulolla!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Tilat Oy

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kolmella palvelualueella: Asunnot, Toimitilat ja Hyvinvointitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 721,5 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 7746993
Sähköposti: hanna.saippa@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!