Arkkitehti

Lumme Energia etsii IT-arkkitehtuurin hallintaan ja digitalisaation kehitykseen

ARKKITEHTIA

vahvistamaan teknologista osaamistamme

Olemme alan suurten yritysten haastaja ja kehitämme myös sähköisiä palveluja inhimillisyys sekä yhteisöllisyys edellä. Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta jutulta, jatka ihmeessä lukemista.

Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat digitalisaatioarkkitehtuuria sen laajassa mittakaavassa, käsittäen mm. seuraavia osa-alueita: sovelluskehitys, pilviteknologiat, integraatiot, tiedonhallinta sekä analytiikka. Osallistut myös palvelu- ja tuotekehitykseen ja tuet omalla asiantuntemuksellasi liiketoimintojemme myyntitavoitteita. Ymmärrät myös asiakkaan näkökulman ja olet valmis ottamaan asiakkaat mukaan oikean ratkaisukulman löytämiseksi. Tulet keskittymään erityisesti nykyaikaisten teknologioiden avulla toteutettavien digitaalisten palvelujen suunnitteluun sekä erilaisten taustajärjestelmien uudis- ja jatkokehitysprojekteihin. Vastaat arkkitehtuurin eri osa-alueiden toteutuksesta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Teknisen osaamisen lisäksi meille on tärkeää, että omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentely on sinulle luontainen juttu. Työhön tarvitaan sopiva korkeakoulutus tai vastaava sekä vahvaa kokemusta tietotekniikan eri alueilta.  Kokonaisuus on laaja, joten mestari ei tarvitse olla joka alueella mutta nopea omaksumiskyky auttaa onnistumaan tehtävässä. Arvostamme myös oma-aloitteista valmentavaa otetta asioiden jalkauttamisessa eteenpäin.

Jos olet kaikkea tätä sekä lisäksi tuloksenteosta kiinnostunut ja paineensietokykyinen, hae meille töihin. Lupaamme huikean hyvän työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan ja edut. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Lumme Energia, digitalisaatiojohtaja Kari Järvinen, kari.jarvinen@lumme-energia.fi. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan osoitteessa www.eezypersonnel.fi  7.3.2021 mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen

Lumme Energia Oy

Lumme Energia on energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yhdessä tytäryhtiömme Solarigo Systems Oy:n kanssa olemme Suomen suurin kotimaista uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö.

Tutustu tarkemmin www.lumme-energia.fi

 

 

Sijainti: Mikkeli
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!