Asiakaspalvelija Joensuu

Suomenmaan Puhelinpalvelut, eli SuPu, on vuonna 2012 perustettu palvelukeskus, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Oulussa sekä Kuhmossa. Tällä hetkellä Supu työllistää noin kuusikymmentä henkilöä ja nyt haemme joukkoomme lisää vahvistuksia laajentaessamme toimintaamme Joensuussa. Jo tällä hetkellä olemme asiakasmäärältämme Suomen suurin vaihteenhoidon palveluntuottaja eli kun tulet meille, tulet ammattilaisten joukkoon. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työilmapiiri on meille sydämen asia ja sen kyllä huomaa!

SuPu kuuluu SFG Yhtiöt konserniin.

Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia asiakaspalvelutaitureita kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin ensisijaisesti asiakaspalvelun asiantuntija tehtäviin.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan asiakkaidemme puheluihin. Asiantuntijapalvelut voivat olla sekä ulospäin että sisäänpäin kulkevaa liikennettä ja palvelumme ulottuu kaikkiin eri palvelukanaviin. Tavoitteemme on, että jokainen yhteydenotto hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin mukaansa tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • englanti
  • ruosti
  • asiakaspalveluosaaminen
  • asenne
  • tiimitaidot

SFG Yhtiöt

SFG Yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni.

Puhelin: +358 9 4282 6000
Sijainti: Keilasatama 5, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!