Asiakaspalvelija

Tykkäätkö tehdä töitä ihmisten kanssa? Haluaisitko kasvaa erinomaisten asiakaskokemusten tuottamisen ammattilaiseksi?

Meillä Call Wavesilla on tarjolla monipuolisia asiakaspalvelun osa-aikaisia työtehtäviä kaikilla toimintapaikkakunnillamme, eli Kuopiossa, Varkaudessa ja Mikkelissä. Työt painottuvat ilta- ja viikonloppuaikaan, eli sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Mahdollisuus myöhemmin myös kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Pääset työskentelemään porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Jokaiselle työntekijällemme rakennetaan yksilöllinen urapolku omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Meidät tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Olemme yksi harvoista alallamme toimivista yrityksistä, joka noudattaa ICT-alan työehtosopimusta. Olemme toimineet alalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä. Omistajapohjamme on vakaa; omistajamme ovat Varkauden kaupungin kehitysyhtiö Navitas Kehitys Oy sekä toimitusjohtajamme Riitta.

Vaikka toimimme Kuopiosta, Mikkelistä ja Varkaudesta käsin, on työkenttänämme koko maailma. Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että kotimaisia menestyjiä.  Olemme erikoistuneet vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne– ja verkkokauppa-alojen toimeksiantoihin.

Työntekijämme ovat viihtyneet talossa pitkään lämminhenkisen yrityskulttuurimme, loistavan tiimihenkemme sekä vaihtelevien työtehtävien ansiosta. Hyvällä asenteella pääset meillä pitkälle. Haluaisitko sinäkin olla osa tarinaamme?

Tarjoamme:

  • reilun palkan
  • kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen
  • tukea liikuntaan ja kulttuuriin, palkalliset taukoajat
  • loistavan työyhteisön
  • kouluttautumismahdollisuuksia tutkintoihin saakka
  • yksilöllisen urapolun

Toivomme sinulta: 

  • myynnillistä asennetta
  • aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön
  • kykyä omalta osaltasi pitää yrityksen positiivista imagoa yllä
Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Call Waves Solutions Finland Oy

Kampikuja 4 78200 Varkaus, Savilahdenkatu 10 A 50100 Mikkeli, Asemakatu 7 70100 Kuopio

Puhelin: +358 20 7191 350
Sähköposti: cwrekry@callwaves.fi
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!