Asiakkuuspäällikkö

Haluatko kehittyä B2B-myynnin huippuosaajaksi sekä tehdä tulosta osana innostavaa ja energistä joukkuetta?

Me Intotalolla teemme töitä johtamisen parhaaksi. Asiakkaitamme ovat suomalaisten eturivin yritysten johto ja avainhenkilöt sekä kasvuhaluisten pk-yritysten johtajat sekä työntekijät. Osana myyntitiimiämme pääset keskustelemaan asiakkaidemme kanssa johtamisen, yrityskulttuurin, markkinoinnin ja myynnin haasteista sekä rakentamaan käytännön ratkaisuja yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Yritysjohdon valmennusohjelmia käynnistämme syksyn aikana mm. Uudenmaan, Kaakkois-Suomen, Satakunnan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Kainuun ja Varsinais-Suomen alueilla.

Haemmekin nyt myynnin tekijää Intotalo Oy:n myyntitiimiin.

Jos haluat innostaa toisia ihmisiä, tykkäät tarttua tekemiseen heti etkä kärsi luuriflunssasta, tule töihin meidän kanssamme. Meidän joukkueessa myynnin tekeminen on hauskaa ja tuloksellista!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde. Palkkaus peruspalkka + provisio

Etsimämme henkilö

 • Työpisteesi on ensisijaisesti Kajaani. Etätyö on mahdollista.
 • Töitä on tarjolla jo syyskuusta 2019 alkaen ja ensimmäisiin projekteihin pääset kiinni heti.
 • Työssä saat valmennusta niin myyntityöhön kuin sähköisen markkinoinnin työkalujen hyödyntämiseen.
 • Pääset kehittämään suomalaisten yritysten johtamista ja liiketoimintaa
 • Kuukausittain kiertävän myyntijohtajan tehtävän myötä sinulla on mahdollisuus kehittää esimies- ja johtamisosaamistasi.

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Paikan kasvavassa yrityksessä
 • Innostavan ja kannustavan myyntitiimin tuen
 • Mahdollisuuden kehittyä työssä jatkuvasti
 • Kattavat henkilökuntaedut (mm. liikuntaseteli, lounasetu)
 • Mahdollisuuden tienata myyntityöllä oikeasti.

Mitä odotamme sinulta? 

 • Ettet pelkää tarttua puhelimeen ja tehdä myyntityötä aktiivisesti puhelimitse
 • Halua kehittää myynnin osaamistasi
 • Avointa ja kannustavaa suhtautumista toisiin ihmisiin
 • Tehokasta ajankäytönhallintaa
 • Halua tehdä tulosta

Koulutustaustaa ja tutkintoja tärkeämmiksi arvostamme tekemisen asennetta ja halua kehittyä myynnin osaajana. Kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä on plussaa.

Intotalo Oy

Intotalo Oy on yritysjohdon valmennusten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Me teemme töitä paremman johtamisen ja kannattavan kasvun puolesta. Intotalo Oy:n asiakkaita ovat suomalaisten pk-yritysten johto ja avainhenkilöt ja vuosittain asiakkainamme on yli 500 yritystä ympäri Suomea.

Toimimme ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden puiteasiantuntijana ja syksyllä 2019 käynnistämme yritysjohdon valmennusryhmiä mm. Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa, Hämeessä, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Lapissa.

Meidän mielestämme menestys syntyy energisistä ja osaavista ihmisistä.Meillä on ammattitaito, into ja roti saada osallistujat ylittämään itsensä. Ja sitä lupaamme myös sinulle osana joukkuettamme.

Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa Viestitalossa, Jyväskylässä Crazy Town yrittäjäyhteisössä ja Helsingissä Business Meeting Parkilla Mannerheimintiellä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,2 m€.

Arvojamme ovat:

Yhdessä parempia

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Kukaan ei voi olla kaikessa paras, mutta verkostoissa on voimaa. Laaja ja vankkumattoman asiantunteva valmentajaverkostomme on toimintamme ytimessä.

Asiakaskeskeisyys

Kaiken keskiössä on asiakas ja hänen menestyksensä. Pidämme huolta asiakkaistamme ja olemme aidosti läsnä ihmiseltä ihmiselle.

Energisyys

Yrittäminen ja johtaminen on energiabisnestä. Itsensä johtaminen on ennen kaikkea oman energian johtamista. Energiasta huolehtiminen on tärkeää, jotta tekemiseen riittää intoa jatkossakin.

Puhelin: 029 009 2530
Sähköposti: konttori@intotalo.com
Sijainti: Viestitie 2, 87700 Kajaani
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!