Assistentti, asiakastietokantojen ylläpitoon, Kiertokapula Oy

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on yli 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja markkinoiden tarpeisiin.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Meillä on nyt haussa Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteeseemme reipas, tarkka ja asiakaspalveluhenkinen

ASSISTENTTI, asiakastietokantojen ylläpitoon

Työsi tulee liittymään Kiertokapulan toiminta-alueella tapahtuvaan jätehuollon perusmaksun käyttöönottoon, joka tapahtuu vuoden 2022 alusta. Perusmaksun käyttöönottoon sisältyy merkittävä asiakastietokannan päivityshanke, jonka parissa tulisit meillä työskentelemään osana projektitiimiämme. Tehtävä on määräaikainen ja arvioimme sen kestävän syksyyn 2022. Tehtävää on mahdollistaa hoitaa Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteistämme ja myöhemmin osittain myös etätyönä.

Millaisten tehtävien parissa tulisit työskentelemään? Täydennämme nykyistä asiakastietokantaamme integroimalla tietoa viranomaislähteistä. Tulet olemaan tärkeässä asemassa tiedon oikeellisuuden varmistamisessa ja puuttuvan tiedon täydentämisessä. Tietoa täydennetään eri tietolähteistä ja myös asiakaskontaktein suoraan kiinteistöjen omistajiin tai isännöitsijöihin, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Myöhemmässä vaiheessa toimit myös asiakaspalveluroolissa, kun asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä perusmaksuihin ja niiden määräytymiseen liittyen. Teet työtäsi erityisesti asiakasjärjestelmämme Vingon parissa, johon saat meiltä hyvän perehdytyksen.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen. Ymmärrät asiakastietojen ylläpidon tärkeyden ja jaksat sinnikkäästi työskennellä tietojärjestelmien parissa. Kannat oma-aloitteisesti vastuusi työtehtävistäsi ja olet aktiivinen työyhteisömme jäsen. Hyvällä tiimihengellä autamme toisiamme menestymään tehtävissämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan osana osaavaa työyhteisöä, sekä kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Kiertokapula Oy

Sijainti: Vankanlähde 7, Hämeenlinna
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!