Autonkuljettaja kesätöihin tavarankuljetustehtäviin

Etsimme itsenäisessä ja liikkuvassa työssä viihtyvää, asiakaspalvelusta innostuvaa autonkuljettajaa kesän ajaksi tavarankuljetustehtäviin. Hoidamme asiakkaidemme eri toimipisteiden välillä tehtävät tavarakuljetukset. Kuljetamme esimerkiksi apuvälineitä ja muita erikoiskuljetuksia. Kyse on päivätyöstä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Edellytämme sinulta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on myös toivottavaa. Meille tärkeää on aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Viihdyt myös työssä, jossa tapaat asiakkaitamme ja ymmärrät mistä erinomainen asiakaskokemus muodostuu. Tehtävässä tarvitaan IT-taitoja, jotta hallitset työssä käytettävät tietojärjestelmät ja laitteet. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta. Haemme nyt rentoon porukkaamme mukavaa uutta työkaveria, jolle positiivinen asenne, hyvä yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen on luontaista. 

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Hankinnan- ja logistiikan asiantuntijuudella luomme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme. Tuomi Logistiikalla työskentelee jo 240 henkilöä ja liikevaihtomme on 101 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi. Tutustu myös vuoden 2017 vuosikertomusvideoomme osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=VccKGzyg5nc

Sijainti: Teiskontie 35

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetusesimies Turkka Antila tiistaina 12.2. klo 12-14 ja ke 20.2. klo 9-10 numerosta 040 179 1545. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit, laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Kerro meille mikä sinua tässä tehtävässä innostaa, mikä on keskeisintä osaamistasi tehtävän kannalta ja mikä sinua motivoi parhaiten. 

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja esimiehen tuen. Pääset työskentelemään rennossa ja asiantuntevassa porukassa.

Kannattaa käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kokemuksista lisää rekrytointisivuiltamme: http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/tuomi-logistiikan-kesarekry/kesatoissa-tuomessa/

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!