Avainasiakaspäällikkö, Novarbo Oy

Novarbo Oy kehittää ja valmistaa kasvihuoneviljelyyn tarkoitettuja rahkasammal- ja kasvuturvepohjaisia kasvualustatuotteita sekä nykyaikaiseen kasvihuonetekniikkaan kuuluvia ilmastonhallinta- ja viljelyjärjestelmiä. Ammattiviljelijän kumppanina tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kasvualustat sekä luomu- että tavanomaiseen tuotantoon sekä luomulannoitteet puutarha- ja peltoviljelyyn. Valikoimistamme löytyvät myös lannoitteet viheralueille kuten golf- ja urheilukentille. Kasvihuoneteknologiassa tarjoamme myös  Vertical Farming -kerrosviljelyratkaisuja sekä energiaa säästäviä ja satoa lisääviä kasvihuoneen ilmastonhallintaratkaisuja (Heat Reuse). Novarbo toimii sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Suomen ulkopuolella omaa henkiökuntaa on viidessä maassa. Kotimaan myynnin lisäksi vientitoimintaa on  lähes 60 maahan. Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys eivät ole Novarbolle pelkkiä sanoja. Ne ovat arvoja ja tavoitteita, jotka ovat mitattavissa myös lopputuotteista. Novarbo on osa suomalaista Biolan Groupia.

Lue meistä lisää: www.novarbo.fi  ja www.biolan.fi

Meillä on nyt  tarjolla mielenkiintoinen rooli ammattiviljelytuotteiden parissa. Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme?

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ,  kasvualustat ja lannoitteet

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Avainasiakaspäällikkönä tulet työskentelemään kotimaan myynnissämme ja antamaan panoksesi kasvustrategiamme tueksi ja vauhdittajaksi. Teet myyntiä sekä uusien asiakkaiden että vastuullesi nimettyjen nykyisten asiakkaidemme parissa. Arjessa olet aktiivisesti kontaktissa asiakkaisiin niin tapaamisin kuin eri viestivälinein. Laadit tarjouksia ja sopimuksia kertakaupoista vuosisopimuksiin. Osallistut tuotevalikoimamme tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden sekä innovaatioiden markkinointiin asiakkaillemme. Alan messuilla Suomessa ja ulkomailla tapaamme sidosryhmiämme ja luomme uusia verkostoja.

Keskityt erityisesti kasvualustatuotteiden ja lannoitteiden myyntiin ammattimaisesti toimiville kasvihuoneille, kukka-, taimi- ja metsätaimitarhoille sekä luomuviljelijöille. Haemme kasvua myös meille uusilta alueilta, kuten vihannes- ja marjaviljelystä. Myyntialueenasi on koko Suomi ja tukikohtasi Eurassa. Alaa tuntevana voit sijoittua myös muualle Suomeen ja työskennellä pääosin ns. kotikonttorilta käsin. Tehtävässä raportoit myyntijohtajallemme.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. hortonomi, agronomi) tai kokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa puutarha-alan sekä viljelymenetelmien ja -tapojen tuntemus. Tärkeintä on valmiutesi ja halukkuutesi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä sekä tarjota asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat ratkaisut yhdessä kanssamme. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Esittele ihmeessä osaamisesi ja taustasi, vaikka et täyttäisikään kaikilta osin edellä mainittuja toiveitamme.

Millaista henkilöä etsimme? Sinulla on halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja työskentelet tuloshakuisesti yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Haluat jalkautua asiakkaisiin ja nautit kentällä liikkumisesta. Pidät itsesi ajan tasalla asiakkaiden tilanteista ja investoinneista sekä seuraat alan kehitystä päivittäisen työn ohella.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Tutustu myös Biolanin tarinaan 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen / toistaiseksi voimassa oleva

Novarbo Oy

Sijainti: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!