Avoin hakemus, Tampere/Helsinki

BearIT Oy
Åkerlundinkatu 11 D 33100 Tampere

Hakuaika alkaa:

Etkö löytänyt avoinna olevista tehtävistä etsimääsi? Lähetä meille avoin hakemuksesi! Kerro meille, mitkä asiat sinua kiinnostavat, mitä osaamista sinulla on tuoda yritykseemme ja millaisia tavoitteita sinulla on osaamisesi kehittämisen suhteen. Käymme hakemuksesi läpi ajatuksella ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä avautuu etsimäsi kaltaisia tehtäviä. 

BearIT Oy

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Joustavana ja nopeasti reagoivana ohjelmistotalona pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan, ja haluamme luoda uusia työpaikkoja ohjelmistoalalle.

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Erityisosaamistamme ovat pilvi- ja mobiilikehitys sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parikymmentä työntekijää Tampereella ja Helsingissä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!