Avoin hakemus Suomi

Haluamme pitää eurooppalaisen teollisuuden kilpailukykyisenä. Toimintamme perustana ovat pitkät, mitattavaa lisäarvoa tuottavat kumppanuudet asiakkaidemme kanssa. Olemme huippuosaajien talo, jossa tiivis tiimityö on ainoa mahdollisuus ratkaista asioita tehokkaasti. Työnantajana saamme kiitosta siitä, että meillä työn ja muun elämän yhdistäminen on helppoa.

Meillä työskennellään kattavasti suunnittelun, tuotannon ja logistiikan toiminnoissa. Palvelemme erityisesti logistiikkaa, kone- ja laitevalmistajia, valmistavaa teollisuutta sekä näihin liittyviä toimitusketjuja.

 

Tällä hetkellä meitä roimalaisia on jo melkein 250 ja joukostamme löytyy monenlaisia rooleja. Saatat siis löytää kotisi meiltä, olit sitten tekninen bisneskonsultti tai järjestelmäarkkitehti, projektipäällikkö, ohjelmistokehittäjä, UX-suunnittelija, konenäkö-asiantuntija ja niin edelleen! Annamme sinulle kattavan perehdytyksen järjestelmiin ja ohjelmistoihin, joita käytämme ja kehitämme. Englanti on yrityksemme virallinen kieli, mutta tosi asiassa monissa tehtävissä täytyy osata joko suomea tai ruotsia sujuvalla tasolla. 

Työyhteisönä ja tekijöinä olemme kunnianhimoisia ja asiakasomistautuneita. Järjestelmiämme käytetään ympäri maailmaa ja osallistumme jatkuvasti kansainvälisiin projekteihin. Näin ollen monet työtehtävistämme edellyttävät matkustamista, vähintäänkin kotimaassa. Tällä hetkellä meillä on toimistot usealla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Kerrothan meille, missä toimistossa tai millä paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. 

Roima on Suomen johtavien valmistavan teollisuuden yritysten luottokumppani, ja tarjoamme tekijöillemme siten hyvin ainutlaatuisen ja merkityksellisen työskentely-ympäristön. Työskentelemme digitaalisen vallankumouksen aallon harjalla, missä toimitaan IIoT:n (Industrial Internet of Things) parissa ja rakennetaan uusimpia ratkaisuja älykkäiden verkottuneiden järjestelmien avulla. 

Nyt on sinun vuorosi - kerro meille kuka olet ja millaisen lisän saisimme sinusta työyhteisöömme niin ammattilaisena kuin kollegana!

Hakuaika alkaa:

Työsuhde-edut

  • Modern tools and equipment
  • Sports and culture benefit
  • Free parking
  • Lunch benefit
  • Phone benefit
  • Extensive occupational health coverage
  • Flexible worktime

Roima Intelligence

Puhelin: +358 20 525 3100
Sähköposti: info@roimaint.com
Sijainti: Säterinkatu 6, 02600 Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!