Avoin hakemus

Hei!

Olet lämpimästi tervetullut jättämään avoimen hakemuksesi meille oheisen hakulomakkeen kautta.

Olemme erittäin iloisia siitä, että olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä Enfon ammattilaisten kanssa asiakkaidemme liiketoimintahaasteiden ratkomisen parissa. Enfon toimipisteet Suomessa sijaitsevat Espoossa, KuopiossaLahdessa ja Tampereella.

Täytäthän ystävällisesti tarvittavat tiedot ja lisääthän CV:si ja saatekirjeesi.

Jättämäsi tiedot tallentuvat rekrytointijärjestelmäämme ja ovat Enfon rekrytoijien ja rekrytoivien esimiesten käytettävissä Enfoon kohdistuvien rekrytointitarpeiden täyttämiseksi. Voit koska tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi järjestelmästämme.

Palaamme sinulle mahdollisimman pikaisesti asiaan. Kiitos kiinnostuksestasi meitä kohtaan!

Rekrytoinnin yhteystiedot:
rekrytointi@enfo.fi

Hakuaika alkaa:

Enfo Oyj

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.
 

Sähköposti: rekrytointi@enfo.fi
Sijainti: Bertel Jungin aukio 7, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!