Jätä avoin hakemus Hakuaika alkaa:

Avoin hakemus oppaan tehtäviin

Etsimämme henkilö

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuurilaitos ja merkittävä taidealan asiantuntijaorganisaatio. Suomen suurimman taidemuseolaitoksen muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo.

Kansallisgallerian oppaat esittelevät museoiden näyttelyitä mm. kiertävillä opastuksilla ja työpajoissa sekä luentotyylisin esityksin.

Edellytykset oppaana toimimiseen vaihtelevat museoittain, mutta laajemmat taidehistorian opinnot, varhaiskasvatuksen opinnot tai taidekentän kattava tuntemus ovat eduksi tehtävässä. Kaikilta oppailtamme edellytämme hyviä esiintymis- ja ryhmänhallintataitoja sekä vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme myös muuta kielitaitoa, esimerkiksi ruotsin kielen taitoa. 

Oppaan työ on keikkaluontoista ja se sopii hyvin mm. lisäkokemuksen ja -tulojen hankintaan esimerkiksi opiskelun tai muun työn ohessa.

Tarjoamme oppaillemme hyvän perehdytyksen tehtävään, mukavan työympäristön ja joustavan työaikamallin.

Käymme avoimet hakemukset säännöllisesti läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun tarpeen mukaan.

Lisätietoa oppaan töistä antaa tiimiesimies Pyry Ronkaiselta: pyry.ronkainen(at)kansallisgalleria.fi

Kansallisgalleria

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 270 työntekijää.

Address on map

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!