Avoin hakemus yritysjohdon valmentajaksi ja konsultiksi

Me Intotalolla teemme töitä johtamisen parhaaksi. Asiakkaitamme ovat suomalaisten eturivin yritysten johto ja avainhenkilöt sekä kasvuhaluisten pk-yritysten johtajat sekä työntekijät.

Valmennuksissamme korostuvat osallistujien keskinäinen vuorovaikutus sekä innostava ja käytännönläheinen ote. 

Asiakkaamme arvostavat erityisesti valmentajiemme käytännön kokemusta yritystoiminnasta ja esimiestyöstä sekä esimerkkejä ja tarinoita, joita voi soveltaa suoraan omaan toimintaansa.

Avoimissa ja yrityskohtaisissa valmennuksissamme toimii valmentajina ja vierailevina asiantuntijoina yli 20 asiantuntijaa. Suurin osa asiantuntijoistamme toimii palveluksemme toimeksiantojen mukaan joko yrittäjäsopimuksella tai työsuhteessa. 

Jos haluat tehdä kanssamme töitä johtamisen ja suomalaisten yritysten parhaaksi, niin lähetä meille avoin hakemuksesi valmentajaksi tai konsultiksi. 

Hakuaika alkaa:

Intotalo

Intotalon arvot:

Yhdessä parempia

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Kukaan ei voi olla kaikessa paras, mutta verkostoissa on voimaa. Laaja ja vankkumattoman asiantunteva valmentajaverkostomme on toimintamme ytimessä.

Asiakaskeskeisyys

Kaiken keskiössä on asiakas ja hänen menestyksensä. Pidämme huolta asiakkaistamme ja olemme aidosti läsnä ihmiseltä ihmiselle.

Energisyys

Yrittäminen ja johtaminen on energiabisnestä. Itsensä johtaminen on ennen kaikkea oman energian johtamista. Energiasta huolehtiminen on tärkeää, jotta tekemiseen riittää intoa jatkossakin.

Puhelin: 029 009 2530
Sähköposti: konttori@intotalo.com
Sijainti: Viestitie 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!