Avoin hakemus

Voit olla kiinnostunut jostain meillä jo olemassa olevasta roolista tai tarjota meille jotain, jota emme edes tienneet vielä tarvitsevamme. 

Hakemuksesi voit kätevästi toimittaa meille "Hae tähän työpaikkaan" -nappulan kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin saapuneisiin hakemuksiin sopivan hetken tullen! Vallitsevasta tilanteesta johtuen viive on hieman pidempi, kuin normaalitilanteessa.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Meillä työskentelee laaja joukko logistiikka-alan ammattilaisia. Henkilöstöömme kuuluu niin hankinta-alan osaajia, logistiikan asiantuntijoita kuin henkilöliikenteen ja varastotoalan ammattilaisiakin. Tukitoiminnoissamme työskentelee lisäksi talouden, HR:n, viestinnän ja ICT-alan ammattilaisia. Kaikkia tuomilaisia yhdistää kyky puhaltaa yhteen hiileen sekä rento ja positiivinen asenne.

Meillä viihtyvät erityisen hyvin rentoa ja huumorintajuista työyhteisöä arvostavat henkilöt. Tuomessa organisaatiorakenne on matala eikä meillä harrasteta turhaa byrokratiaa ja pönötystä. Toimintaympäristössämme tapahtuu kaiken aikaa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Tuomi Logistiikka

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere