Avoin hakemus

Väre
Jätä avoin hakemus

Hakuaika alkaa:

Avoin hakemus energiapalvelujen maailmaan

Uuden ajan energiapalveluyhtiönä tarjoamme mahdollisuuksia näköalapaikalle. Lähetä meille avoin hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi – miksi juuri sinä olisit sopiva Väre-tiimiin.

Liitä mukaan CV:si ja yhteystietosi, niin voimme olla sinuun yhteydessä, kun sopiva tehtävä on sinulle valmiina. Tervetuloa mukaan matkalle uuteen aikaan!

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä:

Logo

Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!