Avoin hakemus

Haluaisitko töihin Suomen suurimpaan infra-alaan keskittyneeseen yhtiöön, muttei työpaikkailmoituksissa näy sopivaa tehtävää? Jätä meille avoin hakemus!

Liity voittavaan joukkueeseen

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia töitä laajan palvelukirjomme parissa. Destian kattava toimipisteverkko takaa, että olemme aina lähellä niin asiakasta kuin työntekijöitämme. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä mukavat ja reilut työkaverit. Keskeistä meillä on onnistuminen yhteistyöllä niin infran suunnittelussa, rakentamisessa kuin hoidossakin. Meillä tehdään töitä rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Rekrytoinnin eteneminen

Olemme sinuun yhteyksissä, jos meillä vapautuu sinulle sopiva tehtävä. Siinä saattaa vierähtää joitakin päiviä, viikkoja tai kuukausia, joten älä huoli, vaikka meistä ei ihan heti kuuluisikaan. Kun kerrot hakemuksessa mahdollisimman tarkasti toiveistasi työn ja sen sijainnin suhteen, hakemus parhaiten löytää oikean henkilön katsottavaksi. Kannattaa kuitenkin jättää erillinen hakemus, mikäli huomaat kiinnostavan työpaikkailmoituksen, jotta varmasti tulet huomioiduksi kyseisessä haussa.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sinulla on infra-alan kokemusta palveluistamme tai työhön soveltuva opiskelupaikka/tutkinto. Arvostamme erityisesti destialaista asennetta tarttua asioihin, asiakaslähtöisyyttä, tahtoa huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista työotetta ja yhteistyötaitoja.

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Destia

Destia on yksityinen suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö. Toteutamme asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ihmistä varten huomisen infraa. Luomme kestävälle perustalle kaupunkirakentamisen innovaatioita ja älykkäitä infraratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää. 1 700 destialaisen ainutlaatuinen infran taju tekee huomisen infrasta totta. Palvelumme kattavat infran koko elinkaaren suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 570 milj. euroa. Destian omistaa Ahlström Capital. www.destia.fi


Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!