Avoin hakemuksesi matkalle kohti uusia mahdollisuuksia!

Hienoa kuin saimme sinut sivuillemme, kiitoksia! Mikäli jokin asia yrityksessä tai työmahdollisuuksissamme sinua mietityttää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Tavoitteenamme MPY:llä on Suomen paras työntekijäkokemus. Teemme asioita työntekijöitä arvostavalla, luottavalla ja läpinäkyvällä tavalla. Tiedämme, että ICT-alan paras asiakaskokemus voi tulla vain osaavien, työstään nauttivien ja oikealla asenteella varustettujen huippuammattilaisten kautta.

Meillä esimiesten tärkein tehtävä on kehittää henkilöstöään ja liiketoimintaa. Kerro sinä meille, miten voisimme nostaa sinut ICT-genren huipulle! Millainen olisi sinun roolisi meillä ja miten sinä loisit alamme parasta asiakaskomusta?

Kerro meille hakemuksesi mitkä tehtävät sopisivat juuri sinulle parhaiten ja missä tehtävässä uskot olevasi parhaimmillasi sekä millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä?

Meitä MPY yhtiöissä työskentelee jo yli 160, usealla eri paikkakunnalla Suomessa. MPY yhtiöhin kuuluvat MPY Yrityspalvelut Oyj, MPY Telecom Oyj ja MPY Osuuskunta. 

Kerromme mielellämme lisää, miten muutamme toimialaa työntekijä- ja asiakaskeskeisemmäksi. Voit olla meihin yhteydessä sosiaalisen median sekä sähköpostin kautta. Tutustu meillä työskentelevien ihmisten tarinoihimme sivuillamme.

 

Hakuaika alkaa:

MPY

MPY on kasvava tietohallintojohtamisen ja teknologiapalveluiden asiantuntijayritys. MPY:n juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme rakentaneet kotimaisia palveluja jo 130 vuoden ajan ja uudistuneet tietoliikenneyhtiöstä dynaamiseksi tietohallinnon ja ICT-palvelujen huippuosaajaksi, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan liiketoimintaansa ja menestymään tietotekniikan avulla.

Palvelemme tällä hetkellä useilla paikkakunnilla Suomessa, yli 160 alan ammattilaisen voimin - tavoitteenamme ei ole sen enempää eikä vähempää kuin alan paras asiakaskokemus. Toimimme asiakkaitamme lähellä ja meille asiakas tulee ennen euroja. Lisätietoja tavastamme toimia saat suoraan asiakkailtamme.

Vuodesta 2020 lähtien tunnet yhtiömme nimillä MPY Yrityspalvelut ja MPY Telecom. Yrityspalvelut tarjoaa kokonaisvaltaiset ICT-ja tietohallintopalvelut yrityksille ja Telecom kuluttajille ja yrittäjille.

Sähköposti: palkat@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18, 01510, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!