Avoin hakemus

 

 

 

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

TÄLLAINEN ON HYVÄ TYYPPI

Hyvä tyyppi... Meillä on yhtä monta työtehtävää kuin on tekijääkin. Jokaiseen tehtävään hyvä tyyppi on erilainen. Hyvän tyypin täytyy kuitenkin aina täyttää muutamia koko tiimiämme koskevia vaatimuksia.

1. Asiakas. Olemme olemassa vain ja ainoastaan asiakkaita varten. Olemme olemassa, koska tiedämme, että moni asiakas ansaitsee parempaa palvelua kuin nykyiseltä yhteistyökumppaniltaan saa. Hyvälle tyypille asiakas on kuin työkaveri jonka kanssa tehdään töitä yhteisen tavoitteen eteen.
2. Tiimi. Meille tiimityö ei tarkoita vain työskentelyä samassa organisaatiossa tai satunnaisia tiimiipalavereita. Hyvä tyyppi uskoo, , että olemme tiiminä vahvempi kuin meistä kukaan yksilönä. Yhdessä voimme tuottaa asiakkaillemme parempaa palvelua. Tiimi jakaa työt, tiimi tekee työt, tiimi kehittää tekemistä.
3. Luottamus ja avoimuus. Hyvä tyyppi haluaa onnistua ja me haluamme, että kaikki osallistuvat johtamiseemme. Johdon tehtävänä on poistaa onnistumisen esteet. Meillä kaikkiin voi luottaa, teemme mitä lupaamme. Myös kaikki tekemisemme on avointa kaikille - myös niitä toisinaan sattuvia virheitä myöten.
4. Asiantuntemus. Asiakkaamme arvostavat palvelualttiita ja mutkattomia asiantuntijoitamme joiden kanssa projektien toteuttaminen on helppoa. Hyvällä tyypillä on taustallaan jo asiantuntemusta kartuttanutta opiskelua ja kokemusta tai huikaiseva palo oppia.
5. Itsensä johtaminen. Meillä ei ole perinteistä hierarkista esimiesorganisaatiota. Tarjoamme puitteet joissa tiimi ja hyvät tyypit voivat johtaa itseään ja hallita joskus hyvin pirstaleistakin työtään. Hyvä tyyppi ei tarvitse käskyä pomolta toimiakseen.

Näillä edellytyksillä hakija voi olla hyvä tyyppi eli juuri meidän kanssamme yhteensopiva, jos vielä tulevaisuuden tavoitteet kohtaavat tehtävän ja tarpeidemme kanssa nyt ja tulevaisuudessa. Emme etsi yhden illan juttuja, vaan pidempää suhdetta. Kolahtiko? Älä enää mieti, vaan jätä avoin hakemus!

Integrata

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 049 6484

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!