BPM - Løsningsarkitekt

Brenner du etter å digitalisere forretningsprosesser?

Liker du å være limet mellom IT og forretningsvirksomheten?

Liker du å analysere krav og sørge for å sette dem ut i livet?

Er du vant til å jobbe ut fra et forretningsprosessdrevet perspektiv?

Da er løsningsarkitekt innen automatisering av forretningsprosesser jobben for deg

 

I din daglige rolle som løsningsarkitekt skal du samarbeide med forretningsanalytikere for å kartlegge virksomhetens krav. Ut fra disse kravene skal du så kunne prioritere og veilede utviklingsteamet slik at de implementeres med fokus på det som er nyttig for kunden. Det er viktig å kunne se det store bildet, men også ha en følelse for detaljene som kan gi optimal og god kvalitet og effektivitet gjennom hele forretningsprosessen. Prosjektene er fleksible med hovedvekt på prosessimplementering, men det legges også stor vekt på egenskaper som brukergrensesnitt, integrasjon, regelverk og at man følger med på utviklingen i bransjen for å støtte forretningsprosessene.

Hos Enfo kommer du til å arbeide i et team med løsningsarkitekter i nært samarbeid ute hos kunder. Vi har tung erfaring med informasjonsmodellering og implementering i prosessplattformer som IBM BPM, Pega, Alfresco, Barium osv. Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med komplekse kundeoppdrag der du selv er med å forme din egen rolle og utvikle deg.

 

Vi søker etter deg som: 

 • Som er interessert i å forstå og forbedre kundenes virksomhet gjennom smidige prosesser, effektivisering og smart bruk av verktøy og automatisering
 • Som har lett for å kontakt og snakke med mennesker i ulike deler av en organisasjon, og liker å fortelle hva du gjør, forklare hvorfor og la opplæring bli en del av jobben
 • Som vil har et ønske om å vokse i din rolle i et engasjert team
 • Som har god praktisk og relevant erfaring med moderne utvikling
 • Som er en real og hyggelig person, brenner for kundene og identifiserer deg med våre verdier
 • Som kan uttrykke deg skriftlig og muntlig på både norsk og engelsk.

Vi ser gjerne att du har erfaring med Business Model Process & Notation (BPMN), implementering i prosessplattformer samt Lean og informasjonsmodellering, men vi er åpne for både deg som har mange års erfaring så vel som deg som ønsker å utvikle deg til løsningsarkitekt.

 

I Enfo får du mulighet til å: 

 • Være entreprenør og få forme organisasjon og miljø i Enfo Norge
 • Jobbe med spennende kundeoppdrag med BPA - Business Process Automation
 • Sette ditt eget preg på både kundeleveranser og internt 
 • Jobbe med kunder og kolleger på tvers av de nordiske landene. Ha det morsomt på jobben og bli en del av et miljø med meget engasjerte og faglig sterke kolleger
 • Utvikle deg videre innenfor de nyeste teknikkene sammen med kolleger og partnere 
 • Bidra til å bygge nye leveranse- og forretningsmodeller 
 • Bli en del av pre sales-arbeidet sammen med selgerne våre 
 • Avholde workshops hos kundene 
 • Delta på ulike arrangementer med Enfo eller partnerne våre  

 

Enfo Group ble etablert i 2001 og har 11 kontorer og 400 kunder i Norden. Enfo Group er et konsulentselskap som hjelper sine kunder med å lykkes i den digitale transformasjonen, integrere data og foredle dem. Våre 900 spesialister arbeider med å skape smartere forretningsløsninger, vil du være med å hjelpe våre norske kunder?

Vi har i dag 10 norske kunder, men vi har ambisjoner om å få fler, og ikke minst bygge et godt miljø med dyktige utviklere og rådgivere. For oss er det viktig at vi har det gøy mens vi utvikler oss selv i takt med våre kunder. Vi utvikler kunderelasjonene våre til sterke partnerskap, og underveis søker vi å utvikles både som mennesker, team og organisasjon. Sammen med våre kollegaer i Sverige og Finland har vi en betydelig nisjekunnskap innen hybrid-plattformer, forretningsapplikasjoner og digitale tjenester.

 

First application date:

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!