Olet tarkastamassa työpaikkailmoitusta.

Tätä ilmoitusta ei ole julkaistu. Siihen ei voi hakea.

Kesätoimittaja, Me Naiset

Me Naiset hakee kesätoimittajia kesäksi 2023

Me Naiset on Suomen suurin aikakausmedia, joka tavoittaa viikossa yli 1,2 miljoonaa suomalaista (KMT, 2022). Meillä pääset tekemään toimittajan työtä monenlaisista aiheista ja laaja-alaisesti. Me Naisten toimitus tekee kohderyhmälleen Suomen kiinnostavinta sisältöä IS.fi/menaiset -sivustolle, Me Naiset -printtilehteen ja tärkeimpiin sosiaalisen median kanaviin. Tarjoamme kesätyöntekijöille laajasti kehittymis- ja uramahdollisuuksia sekä kunnianhimoisen, kehittyvän, inspiroivan ja hauskan työyhteisön, jossa jaamme osaamistamme, kannustamme, innostamme ja innostumme.

Toimittajana pääset ideoimaan, haastattelemaan, kirjoittamaan, kuvittamaan juttusi, tekemään videoita ja nostamaan esille merkityksellisiä puheenaiheita niin kevyistä kuin yhteiskunnallisista asioista. Voit olla etsimämme kesätoimittaja, jos tiedät, mikä suomalaisia kaikenikäisiä naisia kiinnostaa ja miten puhuttelevia sisältöjä tehdään mobiili edellä.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin ytimessä Sanomatalon 8. kerroksessa, mistä on upeat näkymät kaupungin kattojen yli.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesti rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 22.1. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja olemme valmiita aloittamaan haastatteluja jo ennen hakuajan päättymistä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Me Naiset

Me Naiset on Suomen tavoittavin ja monikanavaisin naisten media: viikoittain sisältöjämme lukee netistä ja lehdestä yli 1,3 miljoonaa suomalaista (KMT 2022). Luomme ja kerromme päivän tärkeimmät puheenaiheet rennosti, fiksusti ja oivaltavasti. Haemme nyt kesätoimittajia tekemään naisille merkityksellistä journalismia verkkoon ja sosiaaliseen mediaan sekä luomaan kanssamme aikakauslehtien digitaalista tulevaisuutta.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Kesätoimittaja, Me Naiset

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!