Senior BI Konsult

Senior inom Business Intelligence till Enfo Analytics 

Vi söker en senior medarbetare som kan driva utveckling med våra kunder och ta ansvar för att våra leveranser håller hög kvalitét. Brinner du dessutom för att dela med dig av dina kunskaper och vara rådgivare till våra konsulter som möter avancerade tekniska utmaningar har vi en spännande roll för dig.

Vi tror att du har högskolebakgrund och just nu arbetar som BI-utvecklare eller DW arkitekt i en konsultorganisation eller linjeverksamhet och nu vill få möjligheten att i större utsträckning påverka din vardag och dina projekt. Vi söker dig som vill ifrågasätta och utmana i dina kunddialoger för du vet att det resulterar i den bästa lösningen.

Vi ser gärna att du

 • Har minst 5 års erfarenhet av Business Intelligence
 • Har arbetat med Microsoft BI-stack, Qlik, eller DataWarehouse
 • Pratar flytande SQL.
 • Har ett stort intresse för arkitekturfrågor, både on-prem och i molnet.
 • Vill ta stort ansvar i våra leveranser och proaktiv vara rådgivare till våra kunder.
 • Har erfarenhet av och är trygg i konsultrollen.

Vi hoppas att du

 • Vill arbeta på en arbetsplats där man satsar på dig som individ och där ditt engagemang räknas.
 • Vill arbeta tillsammans med kompetenta och roliga kollegor som alla sitter på kunskap som du kan lära dig av.
 • Vill arbeta inom en het och växande bransch.
 • Har ett genuint intresse för kundens affär och kan förklara IT på ett förståeligt sätt.
 • Är smart, lätt att ha att göra med och levererar på topp med hjälp av engagemang och kreativitet
 • Vill dela med dig av din kunskap och är beredd att få kunskaper du kommer ha nytta av hela arbetslivet.
 • Gillar att resa

Inom affärsområdet Analytics på Enfo har vi flertalet leveranser och projekt där du som medarbetare ingår i ett team med ansvar för att leverera projekt som uppnår kundens förväntningar inom budget och i tid. Vår erfarenhet är att detta arbetssätt är mycket utvecklande för individen och passar bra för de som fort vill lära sig nya saker och dela erfarenheter med andra. Sen är det väldigt roligt också!

Enfo & Våra värderingar

Enfo strävar både efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led samt ”work-life balance” vilket innebär att alla medarbetare ska må bra på jobbet och ska kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen.Vi är ett värderingsstyrt bolag där följande värdesätts: Collaboration, Trust, Continuous Development & Expertise. Enfo är ett företag som bygger på mindre specialistteam med stöd av en stor och trygg organisation. Vi delar det bästa av två världar och värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi vill utveckla våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team, och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda – är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team, organisation eller i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen – och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Ansök gärna genom att registrera din Linkedinprofil med CV och en kort personlig motivering via länken nedan, av GDPR skäl tar vi inte emot ansökningar som mailas in. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.

För mer information vänligen kontakta Enfo Talent Acquisition Manager Omar Burazerovic på telefon 0768-933870. Vi ser fram emot din ansökan.

OBS Vi undanber oss vänligen kontakt från rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi har ett internt rekryteringsteam och en vald strategi kring denna och framtida rekryteringar.

 

 

Ansök mellan och
Typ av anställning: Tillsvidare
Adress på kartan

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!