Business Intelligence konsulter sökes till leveransteam i söderort

Älskar du Söderort? Och är du dessutom en affärsorienterad analytiker med djup kunskap inom Business Intelligence?

Är du också rådgivande som person och en riktigt doer? Då är det hos oss du hör hemma.

 

Inom affärsområdet Analytics på Enfo arbetar vi projektbaserat och vi har nu ett stort behov av att växa vårt söderortsteam som i huvudsak arbetar i leveranser mellan Liljeholmen och Södertälje.

I kundteamen ingår du tillsammans med en eller flera kollegor där ni har stort ansvar att leverera BI-projekt som uppnår kundens förväntningar inom budget och i tid. Vi arbetar med den senaste tekniken och vi hjälper kunden att få maximal utväxling av sin BI lösning, få större insikt i sin egen affär och att genom tight partnerskap och samarbete med oss ta nästa steg mot en mer välinformerad morgondag.

Vi på analytics är vassa inom hela BI-paletten, vi har kundens bästa för ögonen men triggas själva av att ligga i framkant med den senaste tekniken och de senaste arbetssätten. Att arbeta i projektteam är utvecklande och passar bra för dig som vill vara nära affären, är nyfiken och handlingskraftig liksom fort vill lära dig nya saker och dela erfarenheter med andra. 

Våra projektleveranser sticker ut genom att arbetet är oerhört varierande, att du får möjlighet att arbeta med lösningen från ax till limpa, att teamen har god sammanhållning och att du får stora möjligheter till vidareutveckling.

 

Vi hoppas att du

 • Vill arbeta på en arbetsplats där man satsar på dig som individ och där ditt engagemang räknas.
 • Vill arbeta tillsammans med kompetenta och roliga kollegor som alla sitter på kunskap som du kan lära dig av.
 • Vill arbeta inom en het och växande bransch.
 • Har ett genuint intresse för kundens affär och kan förklara IT på ett förståeligt sätt.
 • Är smart, lätt att ha att göra med och levererar på topp med hjälp av engagemang och kreativitet
 • Vill dela med dig av din kunskap och är beredd att få kunskaper du kommer ha nytta av hela arbetslivet.

 

Vi ser gärna att du

 • Har minst 5 års erfarenhet av Business Intelligence
 • Har arbetat med Microsoft BI-stack, Qlik, eller DataWarehouse
 • Pratar flytande SQL.
 • Har ett intresse för arkitekturfrågor, både on-prem och i molnet.
 • Vill ta stort ansvar i våra leveranser och proaktivt vara rådgivare till våra kunder.
 • Har erfarenhet av och är trygg i konsultrollen.

 

Vi tror att du har högskolebakgrund och just nu arbetar som BI-utvecklare eller DW arkitekt i en konsultorganisation eller linjeverksamhet och nu vill få möjligheten att i större utsträckning påverka din vardag och dina projekt. Du kanske har tröttnat på att behöva resa till Kista för att få utvecklande uppdrag;) Vi söker dig som vill ifrågasätta och utmana i dina kunddialoger för du vet att det resulterar i den bästa lösningen.

 

Enfo strävar både efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led samt ”work-life balance” vilket innebär att alla medarbetare ska må bra på jobbet och ska kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. Hos oss får du också en attraktiv ersättningsmodell. Vi är ett värderingsstyrt bolag där följande värdesätts: Collaboration, Trust, Continuous Development & Expertise. Enfo är ett företag som bygger på mindre specialistteam med stöd av en stor och trygg organisation. Vi delar det bästa av två världar och värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi vill utveckla våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team, och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

 

Ansökan

Låter detta som något för dig? Ansök gärna genom att registrera din Linkedinprofil med CV och en kort personlig motivering via länken nedan, av GDPR skäl tar vi inte emot ansökningar som mailas in. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.

OBS Vi undanber oss vänligen kontakt från rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi har ett internt rekryteringsteam och en vald strategi kring denna och framtida rekryteringar.

 

Apply between and
Address on map

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!