CONCEPTUAL STRUCTURAL DESIGNER

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Omistajina ovat iso joukko firalaisia sekä Ilmarinen. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 226 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Haluaisitko tehdä tietomallipohjaista suunnittelua, mutta työpiirustusten tekeminen alkaa jo puuduttamaan? Oletko innovatiivinen ja haluat olla muuttamassa perinteisiä rakennusalan toimintatapoja?  Meillä pääset mukaan kehittämään hankkeita jo alkuvaiheessa. Olet mukana laskenta- ja ratkaisukehitystiimissä parantamassa asiakkaidemme hankkeiden kannattavuutta.  Meillä saat momenttien lisäksi halutessasi laskea myös euroja.

Taustaltasi olet rakennesuunnittelija ja olet tehnyt laaja-alaisesti mallintavaa (teräs tai betoni) rakennesuunnittelua. Toimipaikkana voi olla Vantaa tai Tampere. Voit olla kokenut tai vasta urasi alkutaipaleella ensiaskeleet kuitenkin jo otettuna.

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä. 

Lisätietoja: Antti Immonen 0400 537010 tai antti.immonen@fira.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!