Cloud Developer, Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Cloud Developerina sinulla on kokemusta kokonaisten IoT-ratkaisujen ja -arkkitehtuurien suunnittelusta ja toteuttamisesta eri ympäristöissä. Sinulla on laaja-alainen osaaminen web-pohjaisista pilvisovelluksista sulautettujen järjestelmien toteutukseen. Hallitset yhden pilvialustan (erityisesti AWS:n) erittäin hyvin tai ymmärrät laaja-alaisemmin eri alustoja.

Uusina työkavereinasi odotamme, että:

  • tunnet hyvin käyttöliittymien alustaratkaisut ja osaat hyödyntää pilviratkaisujen mahdollisuudet ohjelmistotuotannossa

  • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

  • osaat viestiä ideoitasi selkeästi ja ymmärrettävästi asiakkaille

  • seuraat mielenkiinnolla oman alan jatkuvaa kehittymistä ja haluat jakaa osaamistasi työyhteisössä

  • olet joko jo sertifioitunut pilviympäristöissä tai kiinnostunut sertifioitumaan

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Meillä työskentelee parisenkymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. 

Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. 

Heinäkuussa 2019 meidät valittiin 5. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinnin. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi hakemuksessasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!