Cloud Engineer Elastic Search

Nu söker vi personer som vill utvecklas i vårt växande Elastic-team!

Enfo’s Cloud & App Development-team är en Managed Cloud-leverantör. Vi hjälper våra kunder att radikalt omforma sin verksamhet med molnlösningar och tjänster som omfattar hela kedjan från innovation till utveckling och förvaltning. Enfo är en AWS Managed Service Provider Partner, men arbetar även med Google Cloud och Microsoft Azure. Vi har ett specialistteam med certifierade arkitekter, utvecklare och systemadministratörer som levererar råd och skapar lösningar på de ledande molnplattformerna.

Nu expanderar vi verksamheten ytterligare och söker därför förstärkning till teamet i form av en Cloud Elastic Engineer.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som Cloud Elastic Engineer kommer du arbeta med att sätta upp och administrera Elasticsearch-miljöer i Elastic Cloud Enterprise. Du blir en del av ett team, med en team lead som din närmaste ansvarig. Du kommer även att ha en mentor du kan vända dig till och som kommer finnas till hands under din introduktion. Du kommer att arbeta med infrastruktur och tjänster i AWS. Rollen innebär stor frihet, på sikt kommer du att kunna vara med att styra vad du specialiserar dig inom.

Tjänsten passar dig som vill ta chansen att få i en fot hos ett innovativt och växande företag inom IT-sektorn och ocskå jobba i en ny spännande plattform. Här kommer du att arbeta med utveckling med fokus på infrastruktur i högpresterande system. Du kommer att bygga arbetsflöden i moln och hybridmoln samt innovera och automatisera våra kunders processer. Hur kan det gå snabbare, med högre kvalitet och dessutom säkrare? Det är det som är utmaningen i den här rollen. Rollen och företaget passar även dig som är nyfiken på internationella samarbeten då du bland annat dagligen kommer arbeta med kollegor i Filippinerna. 

 

VI SÖKER DIG SOM

•          Har några års erfarenhet av infrastruktur eller applikationsdrift

•          Har erfarenhet av Amazon AWS

•          Har erfarenhet inom ELK-stacken (Elasticsearch, Logstash, Kibana).

•          Har erfarenhet av Linux server och/eller andra relevanta liknande teknikområden.

•          Har goda kunskaper i Engelska i tal och skrift.

•          Hela tiden vill hitta nya sätt att effektivisera och automatisera så många delar i projekten som möjligt.

 

MERITER

•          Amazon AWS-certifieringar

•          Kodvana inom Java, C++, C# eller annat programmeringsspråk

•          Kunskap inom GIT

•          Kunskap inom ECE (ElasticCloud Enterprise)

 

OM OSS

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

 

Mer om oss och vad vi gör:
ABOUT US
ENFO GROUP APPROVED AS AN AWS MSP PARTNER

 

Placeringsort: Örebro eller Stockholm

 

 

 

 

 

Ansök mellan och

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!