Content & Social Media Trainee

Oletko syksyn harjoittelupaikkaa vailla? Oletko sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta kiinnostunut opiskelija, ja palat halusta päästä näyttämään taitosi? Mikäli vastasit kyllä, jatka ihmeessä lukemista!

Haemme joukkoomme ensi syksyksi Content & Social Media Traineeta. Työnkuva koostuu pääosin sosiaalisen median ja sisällöntuotannon ihmeellisestä maailmasta. Pääset mukaan mitä erilaisimpiin projekteihin ja tulet saamaan kokemusta mm. sisällöntuotannon, yhteisöhallinnan, vaikuttajamarkkinoinnin sekä konseptisuunnittelun avustavista tehtävistä. Tämä on loistomahdollisuus uudelle talentille, jolla on sekä halua oppia että näyttää omaa osaamistaan.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Tunnet sosiaalisen median suosituimmat sovellukset Instagramista TikTokiin ja käytät niitä päivittäin. Sinua myös kiinnostaa nettimaailman uusimmat ilmiöt ja trendit.
  • Taitoa kirjoittaa ja tuottaa sujuvaa tekstisisältöä niin suomeksi kuin englanniksi. Aiempi kokemus tästä on plussaa, sillä tekstisisällön tuottaminen tulee olemaan yksi harjoittelun tärkeimpiä osa-alueita.
  • Uskallusta ja rohkeuttaa tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin.
  • Visuaalista silmää ja luovaa mieltä
  • Aitoa kiinnostusta ja paloa mainosalaa kohtaan
  • Tiimihenkeä ja hyvää asennetta

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan työkokemusta, mutta arvostamme loppusuoralla olevia kaupallisen alan opintoja (harjoittelu ei sovellu valmistuneille). Toivomme, että sinulta löytyy ennen kaikkea motivaatiota oppia ja kehittyä sekä valmiutta tarttua tehtäviin. Täällä mennään eikä meinata, joten toivottavasti osaat tarttua yllättäänkin tehtävään hyvällä sykkeellä!

Harjoittelun aloitusaika on joustavasti elokuun aikana ja kesto on mieluusti 5-6 kuukautta. Maksamme harjoittelusta korvauksen 400€/kk ja lisäksi harjoittelujaksolle kuuluu lounasetu.

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Meillä kannustetaan oppimaan ja erityisesti traineena tuemme kasvuasi yrityksemme sisällä ja tiimimme on valmis ottamaan sinut avosylin vastaa. Traineena pääset oppimaan ammattilaisten tukemana, käytännön tekemisen ja aitojen projektien parissa.  

Pääset osaksi työyhteisöä, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Meillä on kunnianhimoinen ja avoin työilmapiiri, josta huolehtivat asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, sillä arvostamme erilaisuutta ja tuemme uudenlaista tekemistä, jossa luovuus ja innovointikyky on aivan omalla tasollaan. 

Suomen tunnetuimman ja kansainvälisesti palkituimman mainostoimiston tuomat edut. Meillä pääset osaksi mielenkiintoisia asiakkuuksia ja aidosti yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja. Toimistomme sijaitsee Kampissa viihtyisässä toimistoympäristössä, jossa terveys ja turvallisuus on prioriteettina. Lisäksi meillä on mahdollisuus etätyöhön. 

 

Innostuitko?

Jätä hakemuksesi CV:llä höystettynä 'Hae tähän työpaikkaan' -painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2021. Tutustumme hakijoihin jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä tai hausta antaa mielellään HR Specialist Sonja Lindh, sonja.lindh(a)tbwa.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen harjoittelu

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Sijainti: Fredrikinkatu 42

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!