Coordinator, Accounts Payable


VTT:n ostoreskontratiimi Otaniemessä hoitaa VTT:n osto- ja matkalaskujen käsittelyn ja kirjanpidon. Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n talouden erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-liiketoimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely. Monet tutkimusrahoituksen lähteet valtionavustuksesta kotimaisiin ja kansainvälisiin julkisiin ja yksityisiin rahoittajiin asettavat omat erityisvaatimuksensa myös laskentatoimelle.

Haemme nyt ostoreskontratiimiin taloushallinnon osaajaa.
 

Pääasialliset tehtävät

Meillä pääset osallistumaan sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin muiden tekijöiden kanssa:

 • VTT:n osto- ja matkalaskujen käsittelyyn
 • Kuukauden vaihteen toimenpiteisiin ja tilinpäätösten valmisteluun
 • M2 -matka- ja kululaskujärjestelmän pääkäyttäjänä järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen
 • Toiminnan ja prosessien jatkuvaan kehittämiseen
 • Mahdollisiin muihin tiimin vastuualueella oleviin tehtäviin

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai vastaava)
 • Kokemusta taloushallinnon tehtävistä
 • Kirjanpidon perusteiden ja arvonlisäverotuksen ymmärtämistä
 • Taloushallinnon järjestelmien tuntemusta ja oppimishalua. Seuraavien järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi: M2, Rondo, Oracle EBS, OpusCapita
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kiinnostusta robotiikan ja automaation hyödyntämiseen taloushallinnossa
 • Excel -osaamista


Olet työssäsi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot ja pystyt asiantuntemuksellasi tukemaan muita tiimin jäseniä. Haluat oppia uutta ja olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja vastuuta. Olet kiinnostunut oman työn ja työyhteisön kehittämisestä. Olet positiivinen, avoin, asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Työyhteisömme tarjoaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista kehittyä taloushallinnon ammattilaisena ja päästä mukaan kehittämään työtehtäviä ja prosesseja.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Valkeinen, Team Leader, puh. +358405698274,

Parhaiten Annen tavoittaa seuraavina ajankohtina:

TI 10.3.2020 klo 15-16, TO 12.3.2020, klo 9-10 ja PE 13.3.2020 klo 10-11.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Haastattelut pyritään suorittamaan viimeistään viikolla 15.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

VTT

 VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Vuorimiehentie 3, Espoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!