Data Developer, Tampere/Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parisenkymmentä työntekijää Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt uusia osaajia osaksi vakaasti kasvavaa asiantuntijaorganisaatiotamme. Tehtävässäsi pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa, luomaan moderneja, räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja asiakkaillemme sekä kehittämään jatkuvasti omaa osaamistasi.

Odotamme sinulta seuraavanlaista osaamista:

Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta ohjelmointikielestä (esim. Java, Python, R, Scala) sekä useista eri tietokannoista (esim. MSSQL, Postgres, Redshift, DynamoDB ja MongoDB).

Hallitset erinomaisesti SQL:n, ja ehdottomana etuna pidämme myös mahdollista osaamistasi NoSQL:stä. Olemme entistä kiinnostuneempia, mikäli ymmärrät DW-/EDW-arkkitehtuurien perusteita (Data Vault ja/tai Data Vault 2.0).

Tehtävässäsi työskentelet joko Helsingissä pääosin asiakkaan tiloissa tai Tampereella osin asiakkaan tiloissa.

 

Kaiken toimintamme pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. Olemme Vuoden työnantaja 2017 ja yhdessä ylpeitä siitä.

Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinninBlogistamme voit lukea tarkemmin, mitkä asiat meitä tällä hetkellä kiinnostavat ja millaisten asioiden parissa työntekijämme työskentelevät.

Meille sopii hyvin myös, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan työskentelyä esim. omalla toiminimelläsi.

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi oheisella hakulomakkeella, niin keskustellaan tarkemmin, millaisia työtehtäväsi meillä voisivat olla.

BearIT Oy

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Joustavana ja nopeasti reagoivana ohjelmistotalona pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan, ja haluamme luoda uusia työpaikkoja ohjelmistoalalle.

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Erityisosaamistamme ovat pilvi- ja mobiilikehitys sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parikymmentä työntekijää Tampereella ja Helsingissä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!