Data Engineer / Business Intelligence Developer

Vi tror på att genom att fatta datadrivna beslut, är kundcentrerade företag bättre utrustade för att växa och möta framtiden. Och det är där vi på Avaus kommer in. Avaus är den ledande transformationspartnern inom marknadsföring och försäljning i Norden och vårt uppdrag är att hjälpa företag att bli mer datadrivna i sin kommunikation med sina kunder. Hos oss jobbar extremt kompetenta experter, allt från strategi- och managementkonsulter till data scientists och systemspecialister. Och så klart - data engineers!

Vi söker

Vårt Data Engineering-team behöver växa och vi söker nya kollegor som gillar att arbeta med människor och teknik. Som person är du positiv, analytisk och strukturerad. Du värdesätter och bidrar till en god gemenskap och trivs med att ha kontakt och skapa relationer med både kunder och kollegor. Du har erfarenhet av att arbeta med datahantering, databasutveckling och programmering och har ett intresse av att prova på nya teknologier. En förståelse av machine learning och artificiell intelligence är ett plus.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult i vårt Data Engineering-team kommer du arbeta i utvecklande och varierande projekt hos stora, välkända företag. Hos våra kunder kommer du ingå i tvärfunktionella team och arbeta tillsammans med våra strategikonsulter, analytiker och data scientist. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att arbeta med stora datamängder, databaslösningar, integration och datamodellering. SQL är en gemensam nämnare i de flesta uppdragen. Du kommer att delta i arbetet från analys av affärskrav till systemlösning, implementation, test och leverans. Att designa och utveckla molnlösningar kommer bli en allt större del av uppgifterna.

Du bör ha

  • Bred kunskap av SQL, ETL och data transformation

  • Erfarenhet av komplexa databaslösningar och datamodellering

  • Erfarenhet av BI-verktyg och skapandet av dashboards

  • Erfarenhet av att programmering i något språk, gärna Python eller Java

  • Arbetat med källkodshantering

  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

 

Det är ett plus om du har

  • Arbetat med cloudbaserade databaslösningar (Azure, GCP eller AWS)

  • Erfarenhet av att arbeta med Hadoop och Spark

  • Erfarenhet av NoSQL-databaser, gärna MongoDB

 

Om du är intresserad

Skicka in din ansöka så snart du kan. Om du har några frågor om rollen kontakta gärna Martin Wennström; martin.wennstrom@avaus.com

Avaus

Avaus is the leading marketing transformation partner in the Nordics. We are a company of diverse talent; ranging from data scientists to management consultants, experience specialists to technology consultants. Our mission is to foster customer-centric organisations equipped to grow and face the future by fusing the power of data & technology with experience design. Our offices are located in Helsinki, Stockholm, Gdansk, and Munich where we work with leading B2C and B2B companies.

We believe that to survive, companies will have to invest in capabilities related to intelligence & AI, customer experience orchestration and change management.

Location: Katarinavägen 17
Address on map

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!