Data Scientist, Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Miltä kuulostaisi työ pienessä, hyvää vauhtia kasvavassa ja palkitussa yrityksessä, jossa pääset kiinnostavien ja merkityksellisten projektien pariin ja saat vahvan tuen osaamisesi kehittämiseen?

 

Data Scientist -roolissa käytät sujuvasti ainakin yhtä analytiikkatyökalua kuten Pythonia, R:ää tai AWS:ää ja innostut työskentelystä liiketoiminnan kehittäjien parissa. Olet data scienceen liittyvän ohjelmistokehityksen osaaja, jolle on kertynyt tehtävistä vähintään 1-3 vuotta työkokemusta. Suuret tietovarastot, relaatiotietokannat ja SQL ovat mielenkiintoisia, kuten myös AI:n soveltaminen ja AWS:n big data -työkalut. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin työtiimin jäsenenä.

Uusina työkavereinasi odotamme, että:

  • osaat viestiä ideoitasi selkeästi ja ymmärrettävästi asiakkaille

  • seuraat mielenkiinnolla koneoppimisen, datatieteen ja teknologioiden jatkuvaa kehittymistä

  • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

  • sinulla on intoa kokeilla uusimpia teknologioita ja rajapintoja oman osaamisen kehittämiseksi ja jakaa osaamistasi työyhteisössä

  • olet asenteeltasi oma-aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Meillä työskentelee pian kolmekymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. 

Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja toimimme yhdessä, jaamme tietämystämme sekä kokeilemme uudenlaisia ratkaisuja. 

Heinäkuussa 2019 meidät valittiin 5. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinnin. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi hakemuksessasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!