Data Scientist, Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

"Oli mahtavaa huomata, miten hyvä yhteishenki BearIT:llä on", on todennut Neea, yksi uusimmista työkavereistamme. 

Haluaisitko luoda merkittäviä tekoja yhdessä meidän kanssamme ja olla osa tinkimättömästi erilaista ohjelmistotaloa?

 

Data Scientist -roolissa käytät sujuvasti Pythonia ja/tai R:ää sekä innostut työskentelystä liiketoiminnan kehittäjien parissa. Sinulle on kertynyt dataan liittyvistä tehtävistä työkokemusta mielellään pari vuotta tai enemmän. Kiinnostus tilastollisia menetelmiä, tietokantoja sekä koneoppimista kohtaan on välttämätöntä, ja kokemus edellä mainituista katsotaan eduksi. Arvostamme myös tuntemustasi pilvipalveluista (erityisesti AWS:stä) ja kiinnostusta pilviteknologioita kohtaan. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenä.

Uusina työkavereinasi odotamme, että:

 • osaat viestiä ideoitasi selkeästi ja ymmärrettävästi asiakkaille

 • seuraat mielenkiinnolla koneoppimisen, datatieteen ja teknologioiden jatkuvaa kehittymistä

 • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

 • sinulla on intoa kokeilla uusimpia teknologioita ja rajapintoja oman osaamisen kehittämiseksi ja jakaa osaamistasi työyhteisössä

 • olet asenteeltasi oma-aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen

Työkaverinamme sinä saat:

 • mahdollisuuksia osalllistua kiinnostaviin, merkityksellisiin projekteihin
 • vahvan tuen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • vapauden oman työn tekemiseen 
 • poikkeuksellisen kattavat työterveyspalvelut
 • olla osa tiivistä yhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme asioihin ja kasvuun
 • viikoittaiset aamiaishetket työkavereiden kanssa.

 

Tällainen me olemme

Toimintamme on ennen kaikkea ihmislähtöistä. Hyödynnämme digitaalisuutta löytääksemme ratkaisuja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi: arjen helpottamiseksi, toiminnan sujuvoittamiseksi, oman osaamisen löytämiseksi. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää, emmekä jätä ketään yksin – emme asiakasta, valmennettavaa tai työntekijäämme. Meillä on aito halu auttaa ja kyky kuunnella. Laittaa ihminen pääosaan.

Näemme ihmisissä mahdollisuuksia sekä heidän osaamisessaan arvoa. Silloinkin, kun muut tai he itsekään eivät niitä näe. Kun tunnistamme kovaa osaamista, poimimme sen talteen. Avarakatseisuutemme ansiosta yrityksemme on täynnä huikeita asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Heitä yhdistää pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo omaan työhön sekä valmius jakaa ja kehittää omaa osaamista myös eteenpäin. Tästä muodostuu ainutlaatuinen osaamispohjamme – valo, joka näyttää muille tietä.

Lue blogistamme työkaverimme Juhon tekstit ja kurkkaa myös, millaista meillä on työskennellä! 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

BearIT Oy

Kovaa osaamista pehmein arvoin. Olemme ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä. Olemme ylpeitä pehmeistä arvoistamme, joista emme tingi. Eikä onneksi tarvitsekaan – meitä ja asiakkaitamme yhdistää aito auttamisen halu. Yhdessä luomme merkittäviä tekoja, joilla on arvoa. Meille on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit. 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!