Data Scientist, Helsinki

Haluaisitko työskennellä monipuolisten projektien ja uusimpien teknologioiden parissa, osana tiivistä yhteisöä? Hyvä, jatka lukemista! 👇

Tällaista pääset meillä tekemään

Data Scientistina työskentelet asiakasprojekteissamme osana osaavaa ja kokenutta tiimiä datan, tietokantojen ja pilviympäristöjen (usein AWS:n) kanssa. Työnkuvaasi voi projektista ja osaamisestasi riippuen kuulua mm. datarakenteiden suunnittelua, tietokantarajapintojen toteutusta, datan visualisointia ja koneoppimismallien kehittämistä. Tehtävässäsi pääset työskentelemään projekteissamme mm. sähköisten asiointijärjestelmien ja pilvialustojen parissa teollisuuden alan, julkisen sektorin ja monien muiden alojen asiakkaidemme kanssa. Pääset kehittämään aidosti hyödyllisiä ja ihmisille merkityksellisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Projekteissamme tyypillisimmin käytettyjä teknologioita ovat esim. PythonSQL- ja NoSQL-tietokannat ja AWS. Näistä toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta.

“Tällä hetkellä suunnittelen asiaskasprojektissamme tietokantamalleja ja rakennan rajapintoja tietojen hakemista ja tallentamista varten. Sen lisäksi kehitän ja olen jo aiemmin tehnyt datan visualisointeja. Jatkossa data sciencen parissa ajankohtaiseksi tulee myös koneoppimiseen liittyviä tehtäviä. Olennaisena osana työhöni kuuluu myös jatkuva uuden opettelu sekä itsenäisesti verkko-oppimisympäristön kautta että työkavereideni avustuksella. Data Scientistina on usein vain lähdettävä kokeilemaan uusia asioita, jotta näkee, miten ne toimivat käytännössä. Työtehtäviini kuuluu tietysti myös hyvän kahvin juonti.” - Juho

Lue blogistamme työkaverimme Juhon tekstit ja kurkkaa myös, millaista meillä on työskennellä! 

 

Uusina työkavereinasi odotamme, että:

  • osaat viestiä ideoitasi selkeästi ja ymmärrettävästi asiakkaille

  • seuraat mielenkiinnolla koneoppimisen, datatieteen ja teknologioiden jatkuvaa kehittymistä

  • sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutusta

  • sinulla on intoa kokeilla uusimpia teknologioita ja rajapintoja oman osaamisen kehittämiseksi ja jakaa osaamistasi työyhteisössä.

 

Työkaverinamme sinä saat:

  • mahdollisuuksia osallistua uudenlaisten ratkaisujen kehittämiseen ja monipuolisiin projekteihin eri toimialojen asiakkaidemme kanssa
  • vahvan tuen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • vapauden oman työn tekemiseen 
  • poikkeuksellisen kattavat työterveyspalvelut
  • olla osa tiivistä yhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme asioihin ja kasvuun
  • viikoittaiset aamiaishetket työkavereiden kanssa.

 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Jätä yhteystietosi ja hae meille helposti CV:llä tai LinkedIn-profiililla, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Hakuaika alkaa:

BearIT Oy

Kovaa osaamista pehmein arvoin. Olemme ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä. Olemme ylpeitä pehmeistä arvoistamme, joista emme tingi. Eikä onneksi tarvitsekaan – meitä ja asiakkaitamme yhdistää aito auttamisen halu. Yhdessä luomme merkittäviä tekoja, joilla on arvoa. Meille on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit. 

Yrityksemme on täynnä huikeita asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Meitä yhdistää pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo omaan työhön sekä valmius jakaa ja kehittää omaa osaamista myös eteenpäin. Ja mikä parasta, meillä et ole vain töissä. Pääset osaksi yhteisöä, jossa kuljetaan aidosti ihminen edellä – olipa kyse sinusta itsestäsi, asiakkaasta tai loppukäyttäjästä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!