Data-integraation asiantuntija (Specialist, Data Integration)

Haemme Tamro Oyj:n tietohallintoon Vantaalle

Data-integraation asiantuntijaa (Specialist, Data Integration)

Tulet ensisijaisesti osallistumaan dataintegraatioiden toteutusprojekteihin yhteistyökumppaneidemme kanssa, joita ovat muun muassa kansainväliset lääkeyhtiöt. Vastuulliseen toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi tietovaraston data-aineistoon liittyvä vaatimusmäärittely, suunnittelu, latauksien toteutus, testaus, dokumentointi ja virheenselvitys. On tärkeää, että kykenet tekemään sovitut asiat projektien aikataulujen mukaisesti. Osaamisestasi ja kiinnostuksesi riippuen, voit osallistua myös tietovarastoinnin ja raportoinnin kehittämiseen.

Odotamme, että sinulla on

- vähintään 3 vuoden kokemus tehtävän kannalta oleellisista IT-tehtävistä (järjestelmien väliset integraatiot, tietovarastointi, raportointi, ETL-lataukset ja toiminnanohjausjärjestelmät)

- vahvaa SQL- kielen hallinta ja osaamista tietokannoista

- Microsoft sekä Qlik teknologioiden tuntemusta, kuten SQL Server, SSIS, QlikView ja QlikSense

- halua työskennellä aktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa

- kokemusta projektityöstä ja ketteristä menetelmistä

- oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- kykyä sujuvaan kommunikaatioon suomeksi ja englanniksi

- tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa

Eduksi katsomme lisäksi

- tukkukaupan ja lääkealan tuntemuksen

- Data vault 2.0 tuntemuksen ja kokemuksen API:en toteutuksesta

 

Työ antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua terveyden ja hyvinvointialan toimijan IT-palveluihin Euroopan laajuisessa ympäristössä. Tulet olemaan osa dynaamista ja osaavaa IT-tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua ja kehittää osaamistasi liiketoimintatiedon hallinnan eri osa-alueilla.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamro kehittää ja uudistaa olemassa olevaa kehitysorganisaatiota tähdäten entistä parempaan ja ketterämpään kykyyn tuoda yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa uusia merkittäviä kehityspalveluita ja ratkaisuja toimialalle.

Puhelin: 020 445 11
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa

Kiinnostuitko?  Lisätietoa työtehtävästä antaa ProSource, Lasse Pehto, 040 560 8696, lasse.pehto@prosource.fi Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!