Demand and Supply Chain Planner

Tamron Supply Chain Services -tiimi vastaa asiakasyritystemme ja muiden sidosryhmien kanssa lääketukkukaupan toimitusketjun hallinnasta ja siihen liittyvistä päivittäisistä operaatioista. Vastaamme tuotteiden saatavuuteen sekä varastotasoihin liittyvistä toimenpiteistä sekä tuotteen elinkaaren hallinnasta, erilaisia laadullisia tehtäviä unohtamatta. Asiakaskokemusta vaalimme tarmolla ja sydämellä. Etsimme tiimiimme vahvistusta uuden tehtävän myötä.

Demand & Supply Chain Plannerina osallistut keskeisessä roolissa järjestelmähankkeeseen, jossa kehitämme kysynnän ennustamista, automaattista täydentämistä ja varastonhallintaa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Projektin ohella työskentelet päivittäisten toimitusketjutehtävien parissa osana tiimiä.

Odotamme

- soveltuvaa koulutusta (ylempi AMK tai korkeakoulu), painopisteenä logistiikka, toimitusketjun hallinta ja/tai tuotantotalous

- aiempaa kokemusta kysynnän ennustamisesta ja automaattisesta täydentämisestä

- analyyttisyyttä ja erilaisten analytiikkatyökalujen käyttökokemusta, esim. Ms Office, QlikSense, PowerBI

- kokemusta toimitusketjun hallinnasta, prosesseista sekä erilaisista järjestelmistä (ERPien lisäksi JDA, SAP APO, Relex tai vastaava)

- kehityshakuisuutta ja reipasta tekemisen meininkiä

- hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja (suomi, englanti)

Tarjoamme

- tilaisuuden kehittää uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa lääketukkukaupan toimitusketjussa

- mahdollisuutta muokata omaa toimenkuvaasi sekä kehittää osaamistasi kysynnän ennustamisessa ja automaattisessa täydentämissä

- erinomaiset työkaverit ja tiimin tuen

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työpisteesi sijaitsee Tamrotalossa, Vantaalla.

Toivomme, että sinulla on sisäinen palo toimialaa kohtaan ja jaat arvomme merkityksellisen työn tekemisestä. Uskallamme luvata, että pääset työskentelemään ammattitaitoisten tiimikavereiden kanssa yrityksessä, jolla on pitkä historia ja vauhdikas tulevaisuus.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.8.2019. Lisätietoa tehtävästä antaa Logistiikkajohtaja Aki Koskinen 040 553 1146 perjantaina 9.8. klo 12.00 - 13.00 ja tiistaina 13.8. klo 10.00 - 11.00. 

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Puhelin: 040 0522 955
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!