Design Trainee

TBWA\Helsinki
Fredrikinkatu 42
Määräaikainen harjoittelu
Haku alkaa ja päättyy

Hei sinä luovasta ja graafisesta suunnittelusta kiinnostunut tai alaa opiskeleva! Puuttuuko sinulta vielä alan työkokemusta, mutta omaat vahvan uskon taitoihisi? Haemme joukkoomme tänä keväänä Design Traineeta oppimaan ja etenemään urallaan maan parhaiden tekijöiden opissa. Mikäli tämä sai sinut kiinnostumaan, jatka ihmeessä lukemista!

 

Keitä me olemme?

TBWA\Helsinki on Suomen palkituin sekä ainoa aidosti kansainvälinen markkinointitoimisto. Meillä on vuosikymmenten kokemus luovan suunnittelun, analytiikan ja teknologian menestyksekkäästä yhdistämisestä. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa poikkeuksellisia tarinoita, jotka rakentavat merkityksen brändin ja sen yleisön välille. Kaiken keskiössä on brändistrategia, joka jalostuu käsissämme reaaliaikaiseksi brändikäyttäytymiseksi.

Olemme myös osa maailman ykköseksi rankattua TBWA-mainostoimistoketjua, joka käsittää maailmanlaajuisesti lähes 300 toimistoa yli sadassa maassa ja joka työllistää yli 12 000 alan ammattilaista. Helsingin toimistossa tebarilaisia on noin 150.

 

Työnkuva

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset ja avustavat graafisen ja luovan suunnittelun tehtävät. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin luomaan asiakkaillemme innovatiivisia mainos- ja brändiratkaisuja osana huippu suunnittelutiimiämme. Työpäiväsi koostuvat muun muassa julisteiden taittamisesta ja suunnittelusta, mainosten sekä bannereiden tekemisestä, visuaalisen ilmeen, logojen ja nettisivujen layout suunnittelusta. Työnkuvasi voi vaihdella kiinnostustesi ja vahvuuksiesi mukaan.

“Yleisesti ottaen olen päässyt osaksi monimuotoisia projekteja ja on ollut tosi siistiä nähdä oma kädenjälki “oikeessa” maailmassa” - Sari Sälemaa, nykyinen design trainee.

 

Design Traineelta odotamme 

 • Halua ja kiinnostusta oppia graafista suunnittelua sekä markkinointiviestintää. 

 • Olet suuntautunut opinnoissasi graafiseen ja luovaan suunnitteluun.

 • Tässä vaiheessa opintojasi käytännön työskentely on jo läsnä arjessasi eli odotamme taitto- ja grafiikkaohjelmien sujuvaa hallintaa: InDesign, Photoshop ja Illustrator kuuluvat päivittäisiin työkaluihisi. 

 • Myös Office-ohjelmien, etenkin PowerPointin, hyvä hallinta luetaan eduksi. 

 • Olet diginatiivi ja ajattelet automaattisesti, miten luomasi ilmeet jalkautuvat sähköisiin medioihin. 

 • Ennen kaikkea edellytämme motivaatiota tehdä töitä, oppia uutta ja muuttaa maailmaa. Täällä mennään eikä meinata, joten toivottavasti osaat tarttua yllättäväänkin tehtävään hyvällä sykkeellä!

 • Opintosi ovat pitkällä, mutta olet edelleen opiskelija (harjoittelu ei sovellu valmistuneille).

 

Mitä me tarjoamme Sinulle?

 • Todellisen näköalapaikan Suomen kansainvälisesti palkituimpien ammattilaisten seurassa.

 • Mahdollisuuden työskennellä osana suunnittelutiimiä mielenkiintoisten asiakkaiden parissa.

 • Vuoden Toimiston, josta löytyy aivan käsittämätön määrä osaamista synnyttäen maailmanluokan toteutuksia. 

 • Aidosti mielenkiintoisia sekä yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja.

 • Jatkuvan ammatillisen kehittymisen ja vertaansa vailla olevan yhteishengen.

 • Mahdollisuuden olla oma itsensä porukassa, jossa luovuus, innovointikyky ja uudenlainen tekeminen ovat aivan omalla tasollaan.

 

Harjoittelujakson aloitusaika on mieluusti helmikuun aikana. Harjoittelun toivottu kesto on 5–6 kuukautta. Harjoittelusta maksetaan pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi. Lisäksi harjoitteluun kuuluu lounasetu. 

 

Innostuitko? 

Lähetä meille hakemuksesi pikimmiten ja höystä se CV:lläsi! Hakuaika tehtävään päättyy 7.2.2021, mutta paikka saatetaan täyttää jo hakuajan aikana, haethan siis mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Sonja Lindh, sonja.lindh@tbwa.fi

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!