DevOps Specialist, Helsinki

BearIT Oy
Eteläesplanadi 22, Helsinki

Hakuaika alkaa:

"Oli mahtavaa huomata, miten hyvä yhteishenki BearIT:llä on", on todennut Neea, yksi uusimmista työkavereistamme. 

Miltä kuulostaisi työ pienessä, hyvää vauhtia kasvavassa ja palkitussa yrityksessä, jossa pääset kiinnostavien projektien pariin ja saat vahvan tuen osaamisesi kehittämiseen?

 

Tehtävässäsi kehität ja organisoit tuotannon tukitoimintaa pilvi-, verkko- ja mobiilipalveluiden kehityksessä yhdessä muiden tiimijäsenten kanssa. Tavoitteenasi on vakiinnuttaa DevOps-mallin mukaiset ketterän kehityksen ja CI-/CD-menetelmien työskentelytavat osaksi projektejamme ja jakaa osaamistasi työyhteisössämme eteenpäin. 

 

Uusina työkavereinasi odotamme sinulta seuraavia asioita:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista

 • kehittämisotetta ja kykyä organisoida toimintaa

 • ratkaisukeskeistä, aloitteellista ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

 • käytännön kokemusta pilvialustoista (erityisesti AWS), container-arkkitehtuurista ja CI/CD-putkien luomisesta (esim. AWS-ympäristöissä) sekä DevOps-toimintamallin mukaisista kehitysprojekteista

 • Linux-palvelimien ylläpidosta laajassa tuotantoympäristössä.

 

Lisäksi sinulla on kokemusta joistakin seuraavista teknologioista: 

 • palvelin- ja tietokantaohjelmista, esim. Nginx, Apache, Redis, MongoDB tai MySQL

 • konfiguraationhallintatyökaluista, esim. Chef, Ansible tai Puppet

 • skriptauskielistä, esim. Python, Ruby, Perl tai Shell

 • CI/CD -työkaluista, esim. Jenkins, TravisCI tai GoCD

 • hallinta- ja monitorointityökaluista, esim. Kubernetes.

 

Työkaverinamme sinä saat:

 • mahdollisuuksia osalllistua kiinnostaviin, merkityksellisiin projekteihin
 • vahvan tuen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • vapauden oman työn tekemiseen 
 • poikkeuksellisen kattavat työterveyspalvelut
 • olla osa tiivistä yhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme asioihin ja kasvuun
 • viikoittaiset aamiaishetket työkavereiden kanssa

 

Tällainen me olemme

Toimintamme on ennen kaikkea ihmislähtöistä. Hyödynnämme digitaalisuutta löytääksemme ratkaisuja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi: arjen helpottamiseksi, toiminnan sujuvoittamiseksi, oman osaamisen löytämiseksi. Meille yhdessä tekeminen on tärkeää, emmekä jätä ketään yksin – emme asiakasta, valmennettavaa tai työntekijäämme. Meillä on aito halu auttaa ja kyky kuunnella. Laittaa ihminen pääosaan.

Näemme ihmisissä mahdollisuuksia sekä heidän osaamisessaan arvoa. Silloinkin, kun muut tai he itsekään eivät niitä näe. Kun tunnistamme kovaa osaamista, poimimme sen talteen. Avarakatseisuutemme ansiosta yrityksemme on täynnä huikeita asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Heitä yhdistää pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo omaan työhön sekä valmius jakaa ja kehittää omaa osaamista myös eteenpäin. Tästä muodostuu ainutlaatuinen osaamispohjamme – valo, joka näyttää muille tietä.

Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat ja millaiseen porukkaan meillä pääset

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

BearIT Oy

Kovaa osaamista pehmein arvoin. Olemme ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä. Olemme ylpeitä pehmeistä arvoistamme, joista emme tingi. Eikä onneksi tarvitsekaan – meitä ja asiakkaitamme yhdistää aito auttamisen halu. Yhdessä luomme merkittäviä tekoja, joilla on arvoa. Meille on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit. 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!