Developer Trainee

TBWA\Helsinki
Fredrikinkatu 42
Harjoittelu
Haku alkaa ja päättyy

Opiskelija, puuttuuko sinulta vielä alan työkokemusta, mutta omaat vahvan uskon taitoihisi? Tarjoamme tulevaisuuden kyvylle harjoittelupaikkaa kansainvälisessä toimistossa ja hyvää mahdollisuutta saada jalkansa urakehityksen oven väliin.

TBWA\ on valittu Fast Companyn Top 50 menestyneimpiin Innovaatio yrityksiin vuonna 2019. Nyt haemme TBWA\Helsingin Spark-tiimiin Developer -traineeta, jolle HTML, CSS sekä JavaScript ovat tuttuja tekniikoita. Ymmärrät mihin sisällönhallintajärjestelmiä tarvitaan ja omaat mahdollisesti kokemusta niistä (esim. WordPress, Drupal). Omaat visuaalista silmää toteuttamaan niin sivuston taittoa PSD-leiskasta kuin tekemään animointeja displaymainoksiin. Kykenet omaksumaan nopeasti uusia asioita ja olet motivoitunut tekemään parasta mahdollista jälkeä työtehtävästä riippumatta. Harjoittelun sisältöön on mahdollista vaikuttaa myös oman kiinnostuneisuuden ja harrastuneisuuden mukaan.

Harjoittelupaikka soveltuu henkilölle, jolla on:

  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.
  • Halua ymmärtää markkinointia isona osana TBWA\:n liiketoimintaa.
  • Kokemusta/näyttöä alan projekteista koulu- tai harrastepohjalta
  • Oma-aloitteisuutta, kykyä organisoida omia työtehtäviään sekä rohkeutta ottaa vastuuta myös yksin työskentelyssä.
  • Kärsivällisyyttä hoitaa myös rutiiniluonteiset tehtävät tunteella.
  • Tahtoa tehdä työtä vaativassa yhteisössä, joka on asettanut oman riman korkealle.

Emme kuitenkaan hae valmista osaajaa, vaan ennen kaikkea odotamme intoa, motivoituneisuutta sekä halua ja valmiutta tehdä töitä ja oppia uutta. Sinulla on hyvät suomen ja englanninkielen taidot. Hallitset mahdollisesti myös Office-ohjelmat.

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan Suomen yrityselämään ja mahdollisuuden tehdä töitä ja ennen kaikkea oppia huippuammattilaisten kanssa, paljon kokemusta sekä dynaamisen ja hauskan työympäristön.

Harjoittelun kesto on mieluusti kuusi, minimissään 4–5 kuukautta. Maksamme harjoittelusta pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.4.2019.

Harjoittelujakso alkaa elokuussa 2019.

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!