Hae tähän työpaikkaan

Digimarkkinoinnin koulutus (verkkototeutus)

Viimeinen hakupäivä: 13. syyskuuta 2020   Koulutus alkaa: 28. syyskuuta 2020

Markkinointiosaaminen lentoon! Hae mukaan Digimarkkinoinnin koulutukseen!

Digimarkkinoinnin koulutuksessa kartutat osaamista digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnittelusta ja kehittämisestä.

Koulutuksen aikana perehdyt Lean Startup -filosofiasta tuttuihin menetelmiin ja niiden soveltamiseen yrityksen markkinointiin, viestintään sekä uusien tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen. Koulutus tarjoaa sinulle työkaluja yksinyrittäjän tai mikro- tai pk-yrityksen digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen hyödyntäen asiakaskeskeisen suunnittelun, palvelumuotoilun ja analytiikan.

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Lapissa palvelualoilla toimivat yrittäjä- tai työntekijätaustaiset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneet digitaalisuuden hyödyntämisestä yrityksensä tai oman osaamisensa markkinoinnissa ja kehityksessä.

 

Työskentelytavat ja sisältö

Koulutus toteutetaan etänä, joten voit osallistua koulutukseen asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Koulutus koostuu etäopetustilaisuuksista, kuten verkkoluennoista, webinaareista, ryhmäverkkotapaamisista ja sparraavasta henkilökohtaisesta verkko-ohjauksesta sekä ohjatusta epäopiskelusta, jolloin perehdyt aiheeseen itsenäisesti kirjallisen materiaalin, podcastien, tai tallennettujen verkkoluentojen/webinaarien avulla. Intensiivinen koulutus on kestoltaan 20 pv, ja se käynnistyy 28.9.2020.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • digiajan myynti ja markkinointi
  • Lean Start Up-menetelmä tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa ja kehittämisessä
  • verkkokaupan perustaminen
  • palvelumuotoilun hyödyntäminen ostopolkujen määrittämisessä
  • asiakasviestintä
  • digitaalinen asiakaskokemus sekä sen mittaaminen ja analysointi


Koulutus toteutetaan verkkoympäristössä ja edellyttää omaa tietokonetta.

Digimarkkinoinnin koulutuksen toteuttamisesta vastaa BearIT Oy, joka on ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. BearIT on Yhteiskunnallinen Yritys®, jota leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Koulutus on maksuton ja toteutetaan yhteistyössä markkinointitoimisto Unfairin sekä Lapin ELY ja TE-toimiston kanssa.

 

Hakeminen


1. Täytä ensin hakemus TE-toimistoon osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/Digimarkkinoinnin koulutusnumero on 693808. Hae koulutukseen viimeistään 13.9.2020  täyttämällä hakemuslomake, jonka saat auki koulutuksen kuvaussivun painikkeesta ”Hae tähän koulutukseen”.

2. Lisäksi täytä hakulomake koulutuksen järjestäjlle osoitteessa https://learnit.fi/hakijalle/ ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi, nykytilanteestasi ja tavoitteistasi osaamisen kehittämisen suhteen. Jätettyäsi hakemuksesi saat parin päivän sisällä sähköpostitse kutsun sähköiseen osaamiskartoituskyselyyn. Hakuvaiheessa antamiasi tietoja hyödynnetään mm. koulutuksen sisältöjen mukauttamiseen koulutukseen osallistuvien tarpeiden kohteiden mukaisesti.

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisatiedot koulutuksesta saat osoitteesta https://learnit.fi/ sekä ohjelman yhteyshenkilöltä Anne Tervakarilta (anne.tervakari@bearit.fi), puh. 050511812.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa: www.facebook.com/koulutusneuvonta.

LearnIT-koulutuksen tietosuojaseloste

Haku alkaa ja päättyy

BearIT & Unfair Lean Marketing

 

Sähköposti: info@learnit.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!