Diplomityö: Ohjelmistorobotiikan johtaminen

Ohjelmistorobotiikka on pinnalla oleva asia, jonka hyödyntämistä mekin Tuomi Logistiikassa harkitsemme. Ajatuksena on lähteä kokeilemaan ohjelmistorobotiikkaa ja saada lisää ymmärrystä. Toimintaamme liittyy paljon työtä joka olisi ohjelmistorobotiikan avulla korvattavissa. Lähtiessämme kokeilemaan ohjelmistorobotiikkaa, haluamme lisäksi tietää millaista johtamista ohjelmistorobotiikan tuottava käyttö meiltä vaatii. Haluamme tietää pitkällä tähtäimellä mm. millaisia kyvykkyyksiä meillä tulee olla, mitä kannattaa hankkia, kuinka meidän tulisi organisoitua sekä mitä muita vaatimuksia ohjelmistorobotiikan tehokas hyödyntäminen meiltä mahdollisesti vaatii.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Diplomityö, määräaikainen

Etsimämme henkilö

Sinulla tulee olla ymmärrystä ohjelmistorobotiikasta sekä organisaation johtamisesta/kehittämisestä. Jos otat epämääräiset tehtävät positiivisina haasteina, kykenet ajattelemaan asioita useista eri näkökulmista ja pystyt viemään asioita eteenpäin aktiivisesti ja itsenäisesti, olet etsimämme henkilö. 

Työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, upean toimintaympäristön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tukenasi on Tuomen innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö.

Toivomme että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian, sillä työn sisällön tulisi olla valmis elokuun 2018 loppuun mennessä. Työtä varten myönnetään stipendi.

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaamme helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tursonkatu 4, 33540 Tampere
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään kehityspäällikkö Leena Ylinen puh. 040 801 6747.
Osoite kartalla
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!