Diplomityö: Saapuvan materiaalivirran strategiat

Tuomi Logistiikan tuotantotoiminnot sisältävät koko toimitusketjunhallinnan hankinnasta ostamiseen, varastointiin, toimittamiseen ja asiakkaiden tiloissa tapahtuvaan hyllytyspalveluun asti. Valikoima- ja ostotiimin vastuulla on huolehtia logistiikkakeskukseemme saapuvasta materiaalivirrasta sekä nimikkeistön hallinnasta. Toimintamme kehittämisessä sovellamme LEAN-filosofian ja massaräätälöinnin periaatteita.

 

Haemme nyt opintojen loppuvaiheessa olevaa diplomityöntekijää kehittämään ja uudistamaan valikoima- ja ostotiimimme toimintoja saavuttaaksemme tulevan materiaalivirran osalta huipputason suorituskyvyn. Diplomityössä esitetään tavat nopeuden ja luotettavuuden merkittävään kehittymiseen, huolehtien samanaikaisesti varastoon sitoutuneen pääoman tehokkaasta kierrosta. Tavoitteeseen pääsemiseksi esität palvelulupauksemme lunastamiseen tarvittavat osto- ja varastointistrategiat prosesseineen sekä mallit joilla pystymme ottamaan askeleen kohti automaation/ohjelmistorobotiikan edistämistä ostotoiminnan tukena.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Diplomityö, määräaikainen

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta opinnoiltasi työhön soveltuvaa taustaa, innostusta, tuloksellisuutta ja halua asiakaskeskeisen toimintamallin luomiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, upean toimintaympäristön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tukenasi on Tuomen innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö.

Työ on kestoltaan 6-8 kk ja siihen myönnetään stipendi.

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaamme helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tursonkatu 4, 33540 Tampere
Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Kati Penttilä (kati.penttila@tuomilogistiikka.fi). Haastattelut aloitetaan heti ja työ täytetään sopivan hakijan löytyessä.
Osoite kartalla
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!