Olet tarkastamassa työpaikkailmoitusta.

Tätä ilmoitusta ei ole julkaistu. Siihen ei voi hakea.

Tutkimusinsinööri/-teknikko, termokemialliset konversioteknologiat

Oletko kiinnostunut uusien teknologioiden kehitystyöstä ja etsit uusia haasteita energia- ja kiertotalousratkaisuiden kehityksen parissa? Haluaisitko käyttää asiantuntemustasi kestävän kehityksen edistämiseen ja työskennellä inspiroivassa yhteisössä tieteen ja teknologian ytimessä?

 
VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2000 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla. Tutustu meihin tarkemmin tutustumalla VTT:n tutkimusinfrastruktuuriin VTT World:issa.
 

Haemme tutkimusinsinööriä tai -teknikkoa termokemialliset konversiot -tiimiin.
 

Tehtävässä sinulla on keskeinen rooli kokeellisten tutkimuslaitteiden suunnittelussa, rakentamisessa ja käytössä VTT:n Bioruukki pilotointikeskuksessa. Termokemialliset konversiot -tiimi kehittää uusia ratkaisuja muovien kemialliseen kierrätykseen, uusiutuvien polttonesteiden valmistukseen ja hiilidioksidin hyödyntämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä kestävän kehityksen ratkaisujen kehityksen eturintamassa. Työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi prosessitekniikassa.

Lue lisää tiimimme tutkimuksesta: Termokemiallinen konversio https://www.vttresearch.com/fi/palvelut/termokemiallinen-konversio
 

Tehtäviisi kuuluvat

 • Koelaitteiden suunnittelu ja rakentaminen
 • Operointi- ja huoltotehtävät penkki- ja pilot-mittakaavan koelaitteilla
 • Mekaanisen asennuksen alihankkijoiden työnjohdolliset tehtävät
   

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on:

 • aikaisempaa kokemusta vastaavista tutkimusinsinöörin tai -teknikon tehtävistä energia- ja prosessiteollisuudesta tai soveltavasta tutkimuksesta
 • kokemusta koelaitteiden suunnittelusta ja rakentamisesta
 • mieluiten insinöörin tai teknikon tutkinto energia-, prosessi- tai mekaanisen suunnittelun alalta
 • käytännön osaamista tekniikasta ja hyvät ongelmanratkaisutaidot
 • halu jatkuvaan työturvallisuuden ja parhaiden käytäntöjen kehitykseen
 • kokemusta painelaitteiden käytönvalvonnasta, räjähdysturvallisuudesta ja CAD-suunnittelusta katsotaan eduksi
 • kykyä työskennellä sekä suomen että englannin kielellä
   

Etsimämme henkilön tunnusmerkit:

 • Haemme tiimiimme työntekijää joka edistää teknologian kehitystä tehokkaasti ja kykenee hoitamaan useaa asiaa rinnakkain. Haluat ottaa uusia haasteita vastaan ja otat vastuun tehtävien suorittamisesta. Etsit parhaat ratkaisut, saavutat tavoitteet ja haluat oppia uutta.
 • Sinulla on hyvät kommunikointi ja yhteistyötaidot. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä tutkijoiden, teknikoiden ja asiakkaiden kanssa kansainvälisessä yhteisössä.
   

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellistä työtä. Pääset omalla asiantuntemuksellasi ja tehtäviesi kautta tukemaan VTT:n strategian toteuttamista Kohti eksponentiaalista toivoa. Tutkimuksellamme tähtäämme systeemisten ja teknologisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja huippuluokan digitaalisten järjestelmien luomiseen.
   
 • Inspiroivan yhteisön. VTT yhdistää kaikki innovaatioiden huippualat kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan. VTT:läisenä pääset rakentamaan tieteen ja teknologian tulevaisuutta.
   
 • Ura- ja oppimismahdollisuuksia. Tieteellisenä asiantuntijaorganisaationa panostamme paljon oppimiseen ja kehittymiseen sekä tuemme henkilöstöämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa uusien vastuiden kautta. Tästä syystä VTT:llä viihdytäänkin niin kauan – keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 10 vuotta. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan, VTT on oikea paikka viedä urasi uudelle tasolle.
    
 • Tukea hyvinvoinnillesi. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten pidämme heistä hyvää huolta. Panostamme tiimityön ja johtajuuden kehittämiseen sekä tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita työ- ja perhe-elämän hyvän tasapainon mahdollistamiseksi. Kuuden viikon palkallisen loman lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja, harrastuskerhoja sekä vapaaehtoisia hyvinvointipalveluita, kuten meditaatio-ohjelmia ja kognitiivisen ergonomian koulutusta.
   

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointiportaalissamme 23.1.2022 mennessä. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.
 

Innostuitko ja haluat kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Ilkka Hiltunen, +358 400 22 6730 11.1.2022 klo 12-13 ja 20.1.2022 klo 14-15.

Odotamme yhteydenottoasi!

Työpaikan sijainti: Ruukinmestarintie 2, Espoo, Finland

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Ruukinmestarintie 2

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!