Elinvoimajohtaja

Haluatko työskennellä mutkattomassa ja osaavassa työyhteisössä, jossa saat vahvan paikallisen ja seudullisen tuen työllesi? Haluatko painaa jalanjälkesi tulevaisuuden Oriveden rakentamiseen ja tuoda oman osaamisesi kaupunkimme kehittämiseen? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi

ELINVOIMAJOHTAJAMME.

Olemme jatkaneet viran hakuaikaa 14.5. saakka.

Elinvoimajohtajana vastaat Oriveden kaupungin elinvoimapalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Elinvoimapalvelujen tavoitteena on vahvistaa kaupungin menestymistä, lisätä positiivista kaupunkimainetta ja tunnettuutta sekä houkutella paikkakunnalle uusia yrityksiä ja asukkaita. Elinvoimajohtaja työskentelee kaupunginjohtajan alaisuudessa osana kaupungin johtoryhmää.

Edellytämme virkaan valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää tehtäväalueen tuntemusta.

Haemme tehtävään innovatiivista ja aktiivista henkilöä, jolla on osaamista elinvoiman kehittämisestä sekä hyvät yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämishakuinen toimintatapa sekä positiivinen palveluasenne.

Odotamme, että olet yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen verkostojen ja kumppanuuksien rakentaja. Kommunikoit sujuvasti eri kanavissa ja foorumeissa. Lisäksi hallitset paineita ja ajankäyttöäsi.

Elinvoimajohtajana vastaat:

  • elinvoimapalvelujen tulosyksiköstä,
  • kaupungin elinkeinojen ja yritystoiminnan kehittämisestä, uusyrityshankinnasta ja kaupunkimarkkinoinnista,
  • yritys- ja asuintonttien markkinoinnista sekä yritystoiminnan ja asumisen kehittämishankkeista,
  • joukkoliikenteen kehittämisestä,
  • kunta-, seutu- ja sidosryhmäyhteistyöstä omalla tehtäväalueellasi.

Virka täytetään 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuprosessissa käytetään mahdollisesti ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen virkasuh-teen alkua toimittaa Työterveys Pirte Oy:n hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Aiemmat hakemukset otetaan haussa huomioon.

Hae tehtävään

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oriveden kaupunki

Orivesi on noin 9 000 asukkaan aktiivinen kaupunki Tampereen seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Orivedellä on hyvät julkiset ja yksityiset palvelut, monipuolista yritystoimintaa sekä erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-aikaan.

Oriveden kaupungilla on noin 320 vakituista työntekijää ja määräaikaiset työntekijät mukaan laskettuna kaikkiaan noin 450 työntekijää. Suurin palvelukeskuksemme on kasvatus- ja opetuspalvelut. Muita palvelukeskuksiamme ovat yleisjohto ja kehittäminen, hallinto- ja talouspalvelut sekä tekniikka ja ympäristö.

Olemme kehittyvä ja innostava työyhteisö, joka toivottaa uudet osaajat tervetulleiksi. Panostamme henkilöstön osaamiseen, työhyvinvointiin ja moniammatilliseen yhteistyöhön.

Orivesi on julistautunut Suomen Villasukkapääkaupungiksi. Villasukat kuvastavat oivasti orivesiläisten leppoisaa elämänasennetta. Villasukat ovat myös osa työyhteisömme arkea ja erilaisia tempauksia. Liity mukaan kotoisaan yhteisöömme: hae meille töihin!

#ylellistäväljyyttä #oivallinenolotila #mutkatontamenestystä

Ota yhteyttä:

Sijainti: Orivesi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!